Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Ojoj, kaj se je pa njemu zgodilo?!

Z.M.
05. 05. 2012 08.46
20

Ameriški komik Carrot Top vedno bolj spominja na lika iz risanke! Njegove obrazne mišice so zategnjene, usta vedno večja, iz tedna v teden se spreminja in premika tudi linija njegovih obrvi! Večina meni, da je tudi on postal še ena žrtev lepotne kirurgije, sam pa to zanika in trdi, da je vsa skrivnost v načinu ličenja.

Carrot Top, komik iz Las Vegasa se je morda malce preveč vživel v like, s katerimi zabava svoje gledalce. Umetnik, ki je bil rojen leta 1965 kot Scott Thomas namreč vedno bolj spominja na lik iz risanke. Njegove obrazne poteze so pretirane, lok njegovih obrvi pa sega vedno višje. Ameriški mediji poročajo, da je verjetno tudi on eden od tistih, ki so podlegli naraščajočemu trendu plastičnih operacij, sam pa pravi, da svoj obraz spreminja le s spretno uporabo ličil.

Napihnjen lik iz risanke

Ob pogledu na njegov obraz, ki se je v zadnjih letih nedvomno bistveno spremenil,ali bolje rečeno popačil, je težko verjeti, da Carrot ni šel pod nož lepotnega kirurga. Strokovnjaki so prepričani, da je posegel vsaj po botoksu, če že ni operativno spreminjal obraza, opazne spremembe pa so videti tudi na preostalih delih njegovega telesa. Komik,ki je bil znan po svoji vitki postavi je zdaj namreč napihnjen kot balon. Pred časom je priznal, da si je pri povečanju mišic pomagal s steroidi , še vedno pa zanika, da so se z njegovim videzom igrali kirurgi.

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375