Zadovoljna.si
Kim in Kanye

Trači

Kakšna blamaža ...

Z.K.
30. 04. 2012 10.40
8

Kar nekaj časa se je zgolj šušljalo in ugibalo, a zdaj ni več dvomov. Kim Kardashian in Kanye West sta par. Te dni so ju paparaci ujeli, ko sta ravno zapuščala restavracijo v New Yorku, in glej ga zlomka, ko so fotoaparati najbolj "bliskali", so Kanyeju hlače zlezle navzdol. Na srečo jih je uspel ujeti, zlobneži pa so ob tem pripomnili, da si je možakar med večerjo najverjetneje odpel gumb, a si ga je ob odhodu iz restavracije pozabil zapeti. Kakšna blamaža.

Kim in Kanye
Kim in Kanye FOTO: X17ONLINE.COM

Svojo zvezo sta kar nekaj časa skrivala, prve govorice, da sta par, sta Kim Kardashian in Kanye West sprožila na pariškem tednu mode, ko sta pozirala tesno objeta. Kljub temu sta vztrajno zanikala, da bi bilo med njima kaj več kot zgolj prijateljstvo. Ameriški mediji so jima nadeli vzdevek Kimye, z roko v roki sta se v javnosti pojavila šele pred kratkim in tako potrdila govorice, čeprav naj bi njuna zveza trajala že nekaj mesecev. Januarja je Amber Rose, nekdanje raperjevo dekle, dejala, da je za konec njunega razmerja kriva Kim. Temnolaso starleto je označila za "razdiralko zvez", saj naj bi ljubimkala s popularnim raperjem, ko je bila še z Reggiejem Bushem. "Oba sta bila nezvesta, Kanye meni, Kim pa Reggieju," je za medije povedala Amber in dodala, da se je vse skupaj začelo s seksi fotografijami, ki jih je Kim pošiljala njenemu takratnemu fantu.


 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375