Zadovoljna.si
Nasmejana in srečna

Trači

Kate, zakaj tak nasmeh?

Z.S.
30. 04. 2012 10.12
29

Ena izmed najbolj obleganih Britank Kate Middleton se je pred kratkim v družbi svojega izvoljenca princa Williama mudila na premieri filma African Cats. 30-letna vojvodina Catherine je na rdeči preprogi presenetila s čudovito sivo obleko s podpisom oblikovalca Matthewa Williamsona, njen obraz pa je krasil velik nasmeh.

William in Kate sta 29. aprila praznovala prvo obletnico poroke.
William in Kate sta 29. aprila praznovala prvo obletnico poroke.FOTO: Reuters
Nasmejana in srečna
Nasmejana in srečna FOTO: Reuters

Spet skupaj!

Kate in William, ki sta 29. aprila praznovala prvo obletnico poroke, sta se udeležila premiere filma African Cats. Parček, ki se je skozi celoten sprehod po rdeči preprogi zaljubljeno spogledoval in se smehljal, ima namreč nov razlog za srečo – po sedmih tednih ločenega življenja sta spet skupaj. Princ William je namreč opravljal svojo službeno dolžnost in odpotoval na Falklandske otoke, kjer je sodeloval v vojaški misiji, Kate pa se je udeleževala različnih dobrodelnih srečanj in opravljala delo, ki ji ga je naložil kraljevi zakon. Od glave do pet urejena sta se tako po dolgih sedmih tednih ločenega življenja udeležila premiere Disneyjevega filma, ki prikazuje življenje tigrov in levov v najbolj kruti deželi sveta. Tako Kate kot William namreč veljata za velika ljubitelja živali, na Afriko pa ju vežejo tudi prav posebni spomini, saj sta se tam zaročila. O podrobnostih tega posebnega dogodka nikoli nista želela javno govoriti; medijem je Kate namignila le to, da se je njen izvoljenec zelo potrudil in jo presenetil z romantičnim večerom.

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375