Zadovoljna.si
William in Kate

Kraljevo

Noseča Kate Middleton: njeno zdravje je resno ogroženo!

U.S./J.V.
15. 07. 2014 07.57
19

Cambriška vojvodinja Catherie naj bi bila po poročanju tujih medijev drugič noseča, močno pa naj bi se poslabšalo tudi njeno zdravstveno stanje. Za svojo soprogo, ki je odpovedala vse družabne dogodke, naj bi bil v skrbeh tudi princ William.

William in Kate
William in KateFOTO: Reuters

Ameriški tabloid je objavil zgodbo, v kateri trdi, da je Kate Middleton drugič noseča, kar naj bi potrdil tudi vir iz britanske palače. S tem pa naj bi se poslabšalo tudi njeno zdravstveno stanje. Kate naj bi bila videti vedno bolj shirana in naj bi že večkrat obiskala zdravnika. Da bi prikrila svoje stanje nosi vedno bolj ohlapna oblačila.

Sicer pa je pred kratkim veliko prahu dvignila tudi informacija, da naj bi v zakonu kraljevega para škripalo. Povod za prepir naj bi bil koncert Britney Spears.

Informacijo, da sta se William in Kate močno sporekla zaradi Britney Spears, je javnosti posredoval tabloid National Enquirer, ki naj bi informacijo dobil iz 'zaupnega vira blizu kraljevega para'.
"Princa William in Harry sta nameravala obiskati Britneyjin koncert v Las Vegasu, z njima pa se ni strinjala Kate, ki kar ni mogla verjeti, da bi William res naredil kaj takega. Čisto je ponorela," je zapisal tabloid, ki je sicer znan po precej napihnjenih in včasih dokaj nezanesljivih virih.

Nekateri njeno jezo upravičujejo z govoricami, da sta si Williamom in nekdanja pop princeska pred leti izmenjala kar nekaj elektronskih sporočil. "Vsem je bilo jasno, da ga je Britney takrat očarala," še piše razvpiti tabloid, ki s tem opravičuje Kateino jezo.

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493