Zadovoljna.si
Kate Middleton in princ William - 1

Kraljevo

Kate Middleton, kot je ne boste videli nikoli več!

J.V.
11. 06. 2014 08.07
11

Kate Middleton je imela v preteklosti kar nekaj smole z rumenimi mediji in paparaci, ki so jo najprej zasačili napol golo na počitnicah v Franciji, pred nekaj dnevi pa objavili fotografijo njene gole zadnjice. Britanski dvor ima očitno škandalov dovolj in tako so se menda odločili, da zaposlijo žensko, ki bo ves čas skrbela, da zadnjica britanske vojvodinje ostane primerno zakrita.

Razgaljena Kate Middleton
Razgaljena Kate Middleton FOTO:

Spomnimo, nemški tabloid Bild je pred kratkim objavil fotografijo gole zadnjice Kate Middleton in s tem poskrbel za nov incident na kraljevem dvoru.

Cambriška vojvodinja je bila besna kot ris, da bi podobne incidente v prihodnosti preprečili, pa so se odločili, da zaposlijo 'varuško' njene zadnjice. Ta bo morala ves čas skrbeti, da Kate nikoli več ne bomo videli neprimerno razgaljene.

Ali so informacije resnične, za zdaj ni znano, ne bi bilo pa prav nič presenetljivo, saj so na britanskem kraljevem dvoru zadnji incident, ko jo je Kate zagodel veter, vzeli zelo resno.

Mnogi pa se ob tem strinjajo in že namigujejo, da bi potemtakem varuško lahko dobil tudi princ Harry, ki je v preteklih letih poskrbel za kar nekaj golih in povsem neprimernih škandalov.
 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493