Zadovoljna.si
Kate Middleton

Trači

Kate Middleton: »Nosečnost je izredno boleča«

Z.L.
08. 04. 2012 09.50
37

Kmalu po tem, ko se je prelestna angleška lepotica Kate Middleton lani poročila z britanskim prestolonaslednikom, princem Williamom, so se v javnosti začele pojavljati govorice o njeni domnevni nosečnosti. A do danes se nobena ni izkazala za resnično. Je pa Kate pred kratkim priznala, da jo vsako tovrstno domnevanje vedno znova zaboli v dno srca, saj ne more razumeti, zakaj javnost tako željno pričakuje njen naraščaj. Pravi, da bi rada pustila času čas in uživala v življenju, govoric o tem, da naj bi imela s soprogom krizo v zakonu, pa ni želela komentirati.

Kate Middleton
Kate MiddletonFOTO: Reuters
Pred skorajda natanko enim letom so bile oči širne javnosti uprte v britanski dvor, na katerem se je po mnenju mnogih zgodila poroka stoletja. Vnuk kraljice Elizabete II. in drugi v vrsti za prevzem prestola, princ William, in njegova dolgoletna spremljevalka Kate Middleton sta namreč dahnila usodni 'da' in od takrat govorice o naraščaju nočejo in nočejo ponikniti. Kate je medijem pred kratkim razkrila, da jo tovrstna ugibanja in natolcevanja vedno znova zelo prizadenejo. »Ne morem verjeti, da imajo ljudje toliko dela z ugibanjem o moji nosečnosti. Vsaka nova lažna nosečnost je zame izredno boleča in mi daje občutek nelagodja, saj čutim, da ljudje pritiskajo name, naj vendarle že enkrat zanosim,« naj bi prijateljem žalostno razlagala vojvodinja Catherine, ki naj ne bi imela nikakršnih težav z neplodnostjo, kot so domnevali nekateri, temveč bi preprosto rada še malo uživala v življenju z nekaj manj obveznostmi. Prijatelji naj bi ji sicer svetovali, da naj ne posluša in ne bere člankov o sebi, a mlada Britanka naj bi potarnala, da jih izredno težko ignorira.

William in Kate - 2
William in Kate - 2FOTO: Reuters

Otroka letos zaradi številnih obveznosti ne bo

Poročali pa smo že tudi o glavnem vzroku, zakaj otroškega joka v Buckinghamski palači v letu 2012 še ne bo. Kate Middleton in princ William sta namreč svoje načrte, da postaneta starša, prestavila na leto 2013, saj se bosta letos osredotočila predvsem na diamantni jubilej kraljice Elizabete II., ki obeležuje 60 let vladavine, in na Poletne olimpijske igre, ki se bodo med 25. julijem in 12. avgustom odvijale v Londonu. Naraščaj bo pač moral počakati, saj mora mladi par očitno dati prednost 'pomembnejšim' dolžnostim, ki jih imata kot predstavnika modre krvi.
 

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368