Zadovoljna.si
Axla na Moskvo spominja grozljiva modrica.

Trači

Kateri zvezdnik je dobil tako grozljivo modrico?

Z.M.
18. 05. 2012 20.20
3

Pevec skupine Guns N' Roses, ki se skoraj v prvotni postavi vračajo na svetovne glasbene odre, je na svojem Twitterju objavil fotografijo modrice, ki jo je dobil na divjem nastopu v Moskvi. Zaradi poškodbe so fantje na nastop v Dublin odpotovali brez njega.

Axla na Moskvo spominja grozljiva modrica.
Axla na Moskvo spominja grozljiva modrica.FOTO: Twitter
Danes ni več tako spreten, kot je bil nekoč!
Danes ni več tako spreten, kot je bil nekoč! FOTO: Reuters

Axl Rose je bil v zgodnjih dvajsetih, ko je s skupino Guns N' Roses osvojil svetovne glasbene lestvice, skoraj 30 let pozneje pa očitno ni več tako gibčen in spreten kot nekoč. Po nastopu v Moskvi so se fantje odpravili na zabavo, kjer je pevec nerodno padel, si poškodoval koleno in dobil grozljivo modrico. Zaradi poškodbe ni nadaljeval poti v Dublin, kjer so drugi člani nastopili pred dvema dnevoma.

Izpustil je koncert v Dublinu

"Mislim, da lahko potrdimo, da je to hematom,
" je zapisal pod fotografijo modrice, ki jo je objavil na svojem Twitterju. Pevčev agent je potrdil, da je Axl v Moskvi utrpel poškodbe kolenske tetive, nuditi pa su morali medicinsko pomoč. Drugi člani skupine so po nastopu v ruski prestolnici, kjer so nastopili s kar dvourno zamudo, odpotovali na Irsko, v prihodnjih dveh tednih pa bodo nastopili še v Nottinghamu, Liverpoolu, Newcastlu, Glasgowu, Birminghamu, Manchestru in Londonu.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413