Zadovoljna.si
Kim Kardashian

Trači

Se še spomnite teh oblin?

Z.S.
22. 07. 2012 10.58
18

Je lepa, uspešna in znana brez posebnega razloga. Kljub naštetemu se lahko pohvali s polnim bančnim računom in številnimi oboževalci, ki je niso zapustili niti takrat, ko se je na internetu znašel posnetek seksa z nekdanjim fantom. Uganete, o kom govorimo?

Kim obožuje pozornost!
Kim obožuje pozornost!FOTO: Twitter
Kdor zna, zna!

Mojstrica samopromocije Kim Kardashian je v zadnjih nekaj letih dosegla skoraj vse. Iz neznane temnolaske se je prelevila v zvezdo, ki ima številno bazo oboževalcev, obenem pa je tudi ena izmed lastnic trgovske verige Dash in drugih znamk, ki so nastale pod okriljem medijsko prepoznavne družine Kardashian. Tokrat je 31-letna zvezdnica postregla s fotografijo iz svojega telefona. Nastala je na enem izmed snemanj, ki se jih je temnolasa starleta udeležila v zadnjem mesecu, pod njo pa je zapisala, da gre za fotografijo, ki ni računalniško obdelana.

Slavna zaradi porniča?

Kim je s svojimi razpoznavnimi oblinami zaslovela predvsem po tem, ko se je na spletu pojavil posnetek seksa z njenim nekdanjim fantom Ray J-em. Na dan njene danes že skoraj pozabljene razkošne poroke s košarkarjem Krisom Humphriesom, si je pornič ogledalo okoli dva milijona ljudi. Kim je sicer takoj po objavi videa tožila družbo Vivid, saj je brez dovoljenja objavila posnetek in na ta račun zaslužila kar tri milijone funtov. Temnolaska je ob neljubem dogodku izjavila, da je bila to zanjo najbolj ponižujoča izkušnja v življenju, čeprav je po mnenju mnogih zaslovela prav na račun domačega porniča, ki je v javnost prišel leta 2007. Šov 'Keeping Up with the Kardashians' so začeli snemati osem mesecev po objavi videa, dan pred poroko pa naj bi ji raper Ray poslal sporočilo, češ da se mora za vse, kar je dosegla, zahvaliti njemu in njunemu porniču.

Temnolaski nekdanji fant očita, da je zaslovela prav zaradi njunega porniča.
Temnolaski nekdanji fant očita, da je zaslovela prav zaradi njunega porniča.FOTO: Twitter

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368