Zadovoljna.si
Kim Kardashian

Trači

Kim Kardashian: Moja mama je ponorela!

Z.S.
17. 03. 2012 18.26
17

Temnolasa starleta Kim Kardashian je na svojem Twitter profilu delila fotografijo, ki jo je posnela z mobilnim telefonom. Na njej tokrat ni sama, temveč fotografija prikazuje njeno mamo, ki si je privoščila divji ples. Družina Kardashian se je namreč udeležila velikega slavja ob Robovem 25. rojstnem dnevu, mama Kris pa je na sinovi zabavi blestela tako zaradi plesnih gibov kot oprijete rdeče obleke.

Kim je tokrat fotografirala kar svojo mamo.
Kim je tokrat fotografirala kar svojo mamo.FOTO: Twitter
»Moja mama je ponorela,« je na svojem Twitter profilu poleg fotografij zapisala 31-letna Kim Kardashian. Celotna družina se je namreč po skupni večerji odpravila v Las Vegas, kjer so praznovali 25. rojstni dan (skoraj) edinega moškega v družini – Roba Kardashiana. Slednji je več pozornosti kot svojim sestram posvečal dekletom, medtem ko je njegove prijatelje in ostale obiskovalce prestižnega kluba zabavala kar njegova mama. Kris Jenner si je namreč privoščila nekaj zabave in se sprostila, z divjimi plesnimi gibi pa se je ujela tudi njena tesna rdeča obleka, zaradi katere bi se lahko primerjala tudi s svojo najbolj slavno hčerko Kim. Kris je v zadnjih letih prevzela celoten PR svojih treh deklet, poskrbela za še večjo prepoznavnost družine Kardashian ter odprla verigo butikov Kardashian Khaos, njen občutek za posel pa danes družini prinaša gore denarja in brezplačne zabave.
Kardashianovi lepotici - Kris in Kim.
Kardashianovi lepotici - Kris in Kim.FOTO: X17ONLINE.COM

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368