Zadovoljna.si
Obleka, ki je znova sprožila govorice o povečanem oprsju.

Trači

Kirurgi potrdili, Lucija zanikala

Z.M.
26. 03. 2012 15.50
36

Slovenska manekenka Lucija Gubenšek je znana po svoji brezhibni postavi, za katero odkrito trdo dela, kot poročajo različni slovenski mediji, pa je svoj naravno popolni stas zdaj menda dopolnila še z umetnimi prsmi. Govorice, ki jih je sprožila obleka, v kateri se je manekenka pojavila na podelitvi viktorjev, smo preverili tudi pri Luciji, ki je bila presenečena nad tem, da se ljudje še vedno ukvarjajo s tem. Zatrdila nam je, da so prsi naravne, res pa je, da je bil zgornji del obleke morda malce premajhen, svoje je naredil tudi 'push up' modrček. Visokorasla svetlolaska se je obregnila tudi ob strokovnost lepotnih kirurgov, ki so le s pomočjo fotografij tako prepričano potrdili, da si je manekenka povečala prsi.

Lucija zanika, da bi bile njene prsi umetne in dvomi v korektnost izjav domnevnih kirurgov.
Lucija zanika, da bi bile njene prsi umetne in dvomi v korektnost izjav domnevnih kirurgov.FOTO:

Obleka, ki je znova sprožila govorice o povečanem oprsju.
Obleka, ki je znova sprožila govorice o povečanem oprsju. FOTO: Miro Majcen

"Zanimivo je, da so lahko le na podlagi fotografij potrdili, da imam umetne prsi. Očitno je šla medicina res naprej,“ nam je malce sarkastično odgovorila Lucija Gubenšek in hitro dodala, da močno dvomi, da bi kateri koli zdravnik le na podlagi fotografij podajal take izjave. "Taki zapisi so težko korektni,“ pravi. Manekenka, ki se z obtožbami o umetnih prsih ni srečala prvič, je sita tega, da se ljudje vtikajo v njene privatne zadeve ter pogrevajo govorice, ki jih je že neštetokrat zanikala."Neumno se mi zdi sploh še govoriti o tem. Ne vem več, kako naj reagiram na to in težko razumem, zakaj ljudi to tako močno zanima,“ nam je zaupala manekenka, ki so ji umetne prsi začeli očitati po letošnjih Viktorjih.

Vse skupaj je neumno

"Strinjam se, da je bilo v obleki, ki sem jo oblekla za Viktorje, videti, kot da so moje prsi umetne. Zgornji del obleke je bil zašit premajhen, všit je bil tudi 'push up' nedrček, ki je moje prsi še povečal,“ nam je razložila Gubenškova, ki se že od začetka svoje kariere spopada z obtožbami, da njena lepota ni povsem naravna. "Dolgo so mi očitali tudi, da imam umetne lase, kar je prav tako laž,“ nam je povedala in še enkrat poudarila, da so take obtožbe naravnost bizarne in neumne. "Ne vem, kaj bi morala narediti, da bi ljudem dokazala, da je vse na meni naravno. Bi se morala fotografirati gola? Naj že nehajo s tem, sem namreč več, kot le moje prsi,“ je za konec še dodala Lucija.

Od nekdaj se bori z očitki, da njena lepota ni naravna.
Od nekdaj se bori z očitki, da njena lepota ni naravna.FOTO: Lidija Mataja

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368