Zadovoljna.si
Zakonca Beckham sta želela fotografijo s slovenskim športnim asom!

Trači

Kopitar navdušil zakonca Beckham!

Z.M.
23. 06. 2012 17.02
18

Slovenski hokejist Anže Kopitar je čez lužo postal prava zvezda! Po osvojitvi Stanleyjevega pokala z ekipo LA Kings so nad njim navdušeni številni zvezdniki, med njimi tudi zakonca Beckham, ki sta našega športnega asa prosila, ali se lahko slikata z njim in njegovim dekletom Ines. David je namreč oboževalec 'Kraljev', naslov največje Anžetove oboževalke pa pripada drugi zvezdnici! Preberite, kateri!

Zakonca Beckham sta želela fotografijo s slovenskim športnim asom!
Zakonca Beckham sta želela fotografijo s slovenskim športnim asom!FOTO: Facebook

Anže Kopitar se je v zadnjem letu iz obetavnega hokejskega upa prelevil v svetovno znanega zvezdnika, ki ga občudujejo ljubitelji hokeja po vsem svetu. Potem ko je njegova ekipa LA Kings osvojila Stanleyjev pokal, h kateremu je s svojimi goli močno pripomogel tudi Anže, si mladega slovenskega športnika želi spoznati veliko zvezdnikov. Med slednjimi sta tudi zakonca Beckham, ki sta Kopitarja prosila za fotografijo ob prestižnem pokalu, na sliki pa se jim je pridružilo tudi Anžetovo dekle Ines.

Alyssa Milano z maskoto LA Kingsov.
Alyssa Milano z maskoto LA Kingsov. FOTO: Twitter

David je pridno spremljal vse tekme končnice, a kljub temu ni največji slavni oboževalec LA Kingsov! Ta čast pripada igralki, ki že 20 let ni zamudila njihove tekme!

Že 20 let ni zamudila tekme!

Alyssa Milano, ki se je Slovenci najbolj spomnimo po vlogi v nadaljevanki Čarovnice, je tista, ki hokej naravnost obožuje in je že 20 let ponosna lastnica letne vstopnice za tekme losangeleških Kraljev. Tekme se nikoli ne udeleži brez uradne navijaške majice kluba, kar je razumljivo, saj je pomagala pri oblikovanju celotne kolekcije oblačil z njihovim logom. Ob zadnji zmagi LA Kingsov je na svoj Twitter zapisala, da so fantje igrali super in da si želi, da zvezdniki, ki so obiskali tekme, ne bi zasenčili športa samega in hokejistov, ki so se za svoj uspeh trdo borili.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413