Zadovoljna.si
Noga Angelina Jolie in Jennifer Lopez

Trači

Kot da ni bilo dovolj že to, da ji je ukradla moža ...

Z.S.
05. 09. 2013 08.43
11

Angelina Jolie je že dlje časa na spisku najbolj osovraženih ljudi igralke Jennifer Aniston. Nič čudnega, boste rekli, ko pa je zaradi nje izgubila svojega takratnega moža Brada Pitta. No, bitke med njima očitno še vedno ni konec. Zdaj je Angelina Jennifer znova razjezila, ko je zase in za svojega dragega najela isti apartma, ki ga ponavadi najema simpatična Prijateljica.

Po poročanju MailOnline sta si Angelina Jolie in Brad Pitt vzela nekaj dni samo zase. "Včasih si je treba vzeti nekaj časa zase in biti kaj drugega kot mama in oče," je lani decembra v enem izmed intervjujev priznala igralka in nadaljevala: "Najpomembnejše je, da imaš svoje otroke rad, a še vedno moraš biti osredotočen tudi nase in na svoj partnerski odnos. Če je veza trdna, bodo tudi otroci odraščali v lepše okolju."

Noga Angelina Jolie in Jennifer Lopez
Noga Angelina Jolie in Jennifer Lopez FOTO:

Nalašč jezi njegovo bivšo

Otroke sta tako slavna igralca pustila v varstvu pri varuškah, ki tudi sicer skrbijo zanje, sama pa sta za kratek čas pobegnila v prestižen Sunset Tower hotel v Hollywoodu, kjer sta najela luksuzen apartma št. 1502, kjer ponavadi biva Jennifer Aniston. Za noč je potrebno odšteti 2.500 zelencev, kar seveda za izjemno uspešen hollywoodski par niti ni velik zalogaj.
Brad in Angelina med bivanjem v Hollywoodu ponavadi izbereta Four Seasons hotel ali Hotel Bel Air, tokrat pa sta si očitno zaželela spremembe, nad katero ni najbolj navdušena Bradova bivša žena, Jennifer. Ja, in za vnovičen prepir je bila tudi tokrat kriva Angie, saj je ona na lastno pest rezervirala apartma, ki ga ponavadi najame simpatična Prijateljica. "Zakaj za vraga mora početi vse, kar počnem jaz?!" naj bi sedaj znova potožila prijateljicam. "Ne prenese misli nanju, kaj šele, da spita v isti postelji, kot ponavadi spi ona. Kadar rezervacijo dela Brad, nikoli ne izbere te namestitve, tokrat pa je imela očitno prste vmes Angelina. Kot da jo še vedno želi nalašč jeziti, saj dobro ve, da je to njen najljubši apartma," so viri blizu igralke razkrili medijem.

Začasno je v tem hotelu celo živela

Jennifer je omenjen apartma tako pri srcu, da je v njem s svojim zaročencem Justinom živela celo tri mesece, preden sta našla primerno gnezdece zase. "Takrat sta zapravila več kot 50.000 evrov. Nato sta se zaljubila v vilo na Bel Airu, za katero sta odštela 21 milijonov," so še povedali Jenini prijatelji.
 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493