Zadovoljna.si
Konec leta bosta postala starša!

Trači

Težko pričakovana novica je TU!

J.V.
02. 06. 2014 08.44
4

O zakonu monaškega knežjega para je bilo napisanega že veliko in še pred nekaj tedni smo brali o tem, kakšna naj bi bila resnica o njuni poroki ter neznanskemu pritisku, ki ga princesa Charlene čuti odkar je postala članica knežje družine v Monaku. Vsi so namreč nestrpno pričakovali, kdaj bo zanosila, a se to kar ni in ni zgodilo. No, sedaj pa bodo prestolonaslednika očitno končno dočakali. Knez Albert bo namreč konec leta znova postal očka.

Konec leta bosta postala starša!
Konec leta bosta postala starša!FOTO: Reuters

Knez Albert in njegova soproga Charlene sta v petek vse razveselila z novico, da bosta konec letošnjega leta postala starša. »Princa se pričakuje konec leta,« je bilo zapisano v uradni izjavi javnosti in medijem. O nosečnosti se je šušljajo že nekaj tednov, sicer pa se je nosečnosti zagotovo najbolj razveselila prav Charlene, ki je bila pod velikim pritiskom, da Albertu rodi prestolonaslednika.

Spomnimo, par se je poročil leta 2011, njuna poročna ceremonija pa je še dolgo po tem dvigovala prah. Mnogi so namreč namigovali, da so bile nevestine solze znak nesreče in ne veselja, dan pred poroko pa naj bi celo poskušala pobegniti nazaj v rodno Južno Afriko. V zadnjem letu so se pojavljale tudi govorice, da v njunem zakonu škriplje in da naj bi Charlene Alberta varala.
 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493