Zadovoljna.si
Španska princesa Letizia - 3

Trači

Kraljevski škandal: slikarju pozirala gola?!

U.S.
11. 07. 2014 12.02
14

Potem ko je postalo jasno, da bo nekdanja novinarka Letizia Ortiz po zaslugi svojega moža princa Felipeja, postala kraljica, so se španski mediji, še bolj kot sicer začeli ukvarjati z zasebnim življenjem nekdanje televizijke. Njihovo 'kopanje' po preteklosti lepe temnolaske pa je že kaj kmalu obrodilo sadove. Izbrskali so nekaj sočnega ...

Ko je postalo jasno, da bo postala kraljica, je Letizia postala še bolj zanimiva za medije.
Ko je postalo jasno, da bo postala kraljica, je Letizia postala še bolj zanimiva za medije.FOTO: Reuters

Ena najbolj zanimivih stvari, do katerih so se mediji dokopali, ko so skušali na vrat na nos, izbrskati nekaj, kar bi nekdanjo princeso, sedaj pa kraljico Letizio prikazalo v malo manj slavni luči, je ta, da naj bi imela novookronana kraljica gol portret.

Portret, ki ga je naslikal kubanski slikar Waldu Saavedri, zdaj razburja špansko javnost.

Nova španska kraljica naj bi med bivanjem v Guadalajari, od koder je pred leti poročala o Saavedrijevi izložbi, pozirala slovitemu slikarku. On se je seveda med sodelovanjem zaljubil v prelestno Letizijo, ki je bila takrat še v ljubezenskem razmerju s članom njegove ekipe.

Kraljica Letizia je sedaj vse navedbe že odločno zanikala in zatrdila, da Saavedriju ni nikoli pozirala. Vztraja, da je potrtret izključno plod avtorjeve domišljije in da nima nikakršne povezave z resničnostjo.

Komu verjeti?!

Portet, ki v Španiji dviguje veliko prahu.
Portet, ki v Španiji dviguje veliko prahu.FOTO:

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493