Zadovoljna.si
Emma Clark

Trači

Le kako si mogla?!

Z.B.
26. 07. 2012 18.23
40

Ko je Emma Clark prebrala grozljivo novico, je dobila hud histerični napad. Njen obraz je zagrabil krč, solze so tekle v potokih in se niso hotele ustaviti, iz ust so se vsule kletvice. Svojo neizmerno žalost je posnela, video pa objavila na spletu. Vas zanima, kaj jo je spravilo v tako hud obup?

Grozljiva novica, ki je Emmo Clark spravila v obup, je ta, da je zvezdnica sage o Somraku Kristen Stewart prevarala svojega večletnega partnerja Roberta Pattisona, za katerim norijo mnoge mladenke. Čez plot je skočila z režiserjem filma Sneguljčica in lovec Rupertom Sandersom, v katerem nastopa tudi Kristen. Novica je v javnost prišla, ko so ju paparaci ujeli v 'nepravem' trenutku. Za svoj spodrsljaj se je zvezdnica Robertu že javno opravičila. Emma je svoj obup zlila v 4-minutni video, v katerem pravi: "Ne morem razumeti, kako si mu lahko naredila kaj takega s tem prekletim Rupertom ali kako mu je že ime?!" Video si je na spletu v kratkem času ogledalo več kot dvesto tisoč ljudi, ki se najverjetneje sprašujejo, ali je ta svet res že povsem nor.


 

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368