Zadovoljna.si
Zvezdnice brez modrčka - 5

Trači

Lepotna operacija, o kateri govori ves Hollywood!

J.V.
16. 07. 2014 08.04
38

Jennifer Aniston se bo v prihodnjih tednih po dolgem času spet srečala iz oči v oči s svojim bivšim možem Bradom Pittom in Angelino Jolie. Da bi premagala svoje nesigurnosti naj bi menda celo obiskovala psihoterapevta, po zadnjih informacijah pa naj bi si privoščila tudi lepotno operacijo.

Jennifer naj bi si tik pred poroko privoščila 'face-lift'.
Jennifer naj bi si tik pred poroko privoščila 'face-lift'.FOTO: X17 Agency

Težko pričakovana poroka Georgea Clooneyja in njegove zaročenke Amal je tik za ovinkom, zaradi česar je Jennifer Aniston iz dneva v dan bolj nervozna. Igralka namreč ni edina zvezdnica, ki se je znašla na seznamu svatov. Poroke se bosta po poročanju ameriških medijev udeležila tudi Brad in Angelina.

Da bi se pripravila na veliko srečanje, naj bi si Jennifer privoščila celo 'face-lift', koliko je v tem resnice, pa ve le sama. Vsak dan naj bi se potila tudi v telovadnici. Glede na to, da sta Brad in Angelina veliko bolj uspešna tako kar se tiče kariere, politike, družine in vsega ostalega, ne bi bilo prav nobeno presenečenje, če bi se zvezdnica zaradi tega res počutila nesigurno.

»Jennifer še vedno muči dejstvo, da jo je Brad zapustil zaradi Angeline Jolie. Rada bi bila videti mlajša kot Angelina in vroča kot še nikoli,« trdijo viri.

Brad Pitt in Angelina Jolie
Brad Pitt in Angelina JolieFOTO: Reuters


 

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493