Zadovoljna.si
Maja in Miha sta si očitno všeč.

Trači

Maja ima že novega

Z.M.
12. 03. 2012 11.10
73

Maja Keuc, ki se je pred meseci razšla s plesalcem Anžetom Zalarjem, potem pa dolgo trdila, da želi neka časa ostati sama in se posvetiti svoji karieri, se je na zabavi po izboru slovenskega predstavnika za pesem Evrovizije sumljivo stiskala k radijskemu moderatorju Mihi Orešniku. Parček se ves večer ni ločil drug od drugega, očividci pa trdijo, da sta bila nedvomno videti kot par!

Maja in Miha sta si očitno všeč.
Maja in Miha sta si očitno všeč.FOTO: Marko Ocepek
Miha je Maji družbo delal že sredi januarja, ko je pevka praznovala rojstni dan.
Miha je Maji družbo delal že sredi januarja, ko je pevka praznovala rojstni dan. FOTO: Marko Ocepek

  Maja Keuc se je konec lanskega leta razšla s plesalcem plesne skupine Maestro Anžetom Zalarjem, s katerim se je dobivala dobrega pol leta. Njuna ljubezen je podlegla številnim obveznostim, ki so mladima estradnikoma onemogočala skupno preživljanje prostega časa. Pevka se je takrat odločila, da se bo v prihodnje posvetila svoji karieri in se nekaj časa ne bo vezala. Vmes so odjeknile govorice, da sta z Anžetom za nekaj časa znova našla skupni jezik in ugotovila, da drug brez drugega ne moreta, a kot kaže, sta le našla način, kako lahko življenje nadaljujeta vsak v svojo smer.

Po Anamariji še Maja

Pevka se je v zadnjih mesecih popolnoma posvetila glasbi in nastopanju, vmes pa je očitno vseeno srečala predstavnika moškega spola, ki ji je pospešil srčni utrip. Govorimo o 24-letnem radijskem voditelju Mihi Orešniku, ki je pred časom osvojil tudi srce nekdanje misice Anamarije Avbelj. Parček je ves večer preživel v neposredni bližini. Pozirala sta fotografom in se občasno prijela tudi za roke. Delovala sta malce sramežljivo, a očitno je bilo, da se med njima nekaj dogaja. Miha očitno zlahka ulovi pozornost slovenskih lepotic, Maja pa je v njemu našla nekaj, zaradi česa se je bila pripravljena odpovedati svojemu samskemu stanu. Kaj pravite? Sta lep par?

Miha je uspešen pri slovenskih lepoticah.
Miha je uspešen pri slovenskih lepoticah.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (73)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375