Zadovoljna.si
Bar Rafaeli

Trači

Manekenka provocira z razgaljenimi fotografijami

Z.S.
24. 07. 2012 11.57
12

Njene dolge noge, božanska postava in sinje modre oči so v preteklosti spravile ob pamet že marsikaterega zvezdnika. 27-letna lepotica, ki je modno industrijo osvojila že pri rosnih osmih mesecih, je na svojem Twitter profilu objavila nekaj pikantnih fotografij, kjer v družbi prijateljic pozira pred fotografskim objektivom. Poglejte!

Skupaj s prijateljico.
Skupaj s prijateljico.FOTO: Twitter
Dekleta obožujejo zabavo!

Manekenko Bar Rafaeli je revija Maxim pred kratkim razglasila za eno izmed najbolj vročih žensk na svetu, fotografije, ki jih je lepotica izraelskih korenin objavila na svojem Twitter profilu, pa napisano dejstvo še potrjujejo. Oblečena v kopalke se je Bar predajala vodnim užitkom, poležavala ob in v bazenu, na njih pa je razvidno, da so manekenki družbo delale tudi prijateljice. Na eni izmed fotografij se je lepotici pridružila tudi prijateljica iz Italije Valentina Micchetti, ki je pod fotografijo njunih nog zapisala: "Uganete, kateri pripadajo?"

Dekleta so se prepustila zabavi v bazenu.
Dekleta so se prepustila zabavi v bazenu.FOTO: Twitter
Zaveda se, da je lepota minljiva

Bar se z manekenstvom ukvarja že vse življenje. Prvič se je v nekem otroškem oglasu pojavila že pri osmih mesecih, zaslovela pa je že pri 15 letih. Manekenka, ki dobro ve, da je tudi njena mladost minljiva, je v enem izmed intervjujev povedala: "Mislim, da imam srečo, da lahko imam kariero, ki traja krajši čas. V teh letih se bom potrudila doseči čim več, potem pa se bom lahko posvetila vsem drugim stvarem. Med drugim bi se nekega dne rada vpisala na fakulteto. Rada bi študirala, rada bi se ukvarjala z dobrodelnimi dejavnostmi, rada bi imela družino in živela v enem kraju, ne pa neprestano potovala."

V začetku meseca je Bar obiskala rodni Izrael.
V začetku meseca je Bar obiskala rodni Izrael.FOTO: Twitter

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375