Zadovoljna.si
Catherine Zeta-Jones - mala

Trači

Michael Douglas: po tem ko je sam prebolel raka, bo ostal brez žene?!

U.S.
10. 07. 2014 12.53
14

Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas sta bojda uspešno rešila krizo, ki bi lahko vodila v ločitev, a to še ne pomeni, da je njunih težav v resnici konec. Catherine naj bi zaradi stresa vse več kadila, zaradi česar je Michael v resnih skrbeh. Sam je prebolel raka in sedaj se boji, da bo cigaretni dim načel tudi ženino zdravje.

Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones
Michael Douglas in Catherine Zeta-JonesFOTO: X17 Agency

Zdi se, da težave kar naprej visijo nad znanim zakonskim parom Douglas.

Pred nekaj leti se je Michael spopadal z rakom na grlu, zato še kako dobro ve, kako je, ko si resno bolan. Od takrat je korenito spremenil svoje življenje, se je pa zato poslabšala njegova lepša polovica Catherine Zeta-Jones, ki si niti minute več ne predstavlja brez cigaretnega dima. 

Kot poroča tabloid The National Enquirer, je povsem obupan. Ne ve več, kaj naj naredi, da bi prepričal ženo, naj vendarle opusti to nezdravo razvado. "Prepričan je, da v končni fazi igra rusko ruleto s svojim lastnim zdravjem in njegovimi čustvi, sami pa veste, kako tvegana je lahko ta igra ..." poročajo pri omenjenem tabloidu.

Viri pravijo, da je Catherine preprosto našla uteho v kajenju. "Komaj se je ozdravila nekaterih drugih bolezni, tu imamo v mislih predvsem njeno duševno zdravje, ki je bilo močno načeto. Cigarete jo pomirjajo," zatrjujejo njeni prijatelji, ki sicer njenega početja ne opravičujejo, a jo razumejo.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493