Zadovoljna.si
Zadala si je nov življenjski cilj.

Trači

Pippa sprejela življenjsko odločitev

Z.L.
03. 06. 2012 16.16
15

Svetovna javnost jo je dodobra spoznala na poroki svoje sestre Kate, na kateri si je prislužila naziv udeleženke z najlepšo zadnjico. To je Pippi Middleton seveda godilo, ravno sestrina poroka pa je bila tisti prelomni trenutek, v katerem je po mnenju mnogih ena najlepših Britank spoznala, kaj si v življenju sploh želi početi: organizirati poroke. A ne kakršne koli, temveč poroke slavnih, znanih in nesramno bogatih. Da misli smrtno resno, je dokazala s tem, ko je dala odpoved v prejšnji službi in se vpisala na tečaj za profesionalno organizatorko porok. Ameriški mediji celo trdijo, da se seli na Beverly Hills. Pa ne le zaradi posla, temveč tudi zato, da bi med hollywoodskimi zvezdniki našla moža.

Do lanskega leta je simpatična Pippa Middleton bolj kot ne živela v senci svoje sestre, danes priljubljene vojvodinje Catherine, ki so jo Britanci po poroki s princem Williamom vzeli za svojo. A ravno lanskoletna kraljeva poroka je bila kriva, da se je klubu najbolj priljubljenih in oboževanih Otočank pridružila tudi Pippa, ki je kot družica v oprijeti beli obleki, v kateri je pokazala svoje zapeljive obline, stala ob strani sestri Kate. Nekateri celo trdijo, da je sestri ukradla dan, saj se je več govorilo o njeni ritki, kot pa o Katinem poročnem dnevu, vendar pa je Pippa ravno na ta dan ugotovila, kaj si v življenju sploh želi početi: organizirati poroke. Mladoporočencema je namreč pomagala organizirati večerni sprejem v Clarence House, kjer je dekorirala prostor ter ga okrasila s svečkami ter sestrinimi priljubljenimi gumijastimi bomboni. Ker je v delu neverjetno uživala, se je odločila pustiti tedanjo službo in se v celoti posvetiti organizaciji porok.

Zadala si je nov življenjski cilj.
Zadala si je nov življenjski cilj.FOTO: Reuters

Organiziranje porok, a le za slavne in bogate

Pippa se zaveda, da je pomagala organizirati največjo poroko v državi, saj ni verjeti, da bi bilo na kakšno slavje povabljeno več gostov, kot jih je bilo v kraljevo rezidenco. A slavna Britanka ne bo organizirala poroke 'navadnih' parov, temveč zgolj petičnežev in vseh, ki imajo dovolj debele denarnice. Svoj posel želi razširiti tudi čez lužo, kjer so velike poročne zabave pravi hit in kjer si vsak želi imeti poroko, kot je bila kraljeva. Novo poslovno pot je Pippa začela pred nekaj tedni, ko je na Škotskem organizirala poroko svoje dobre prijateljice Camille Hook, ki se je poročila z vnukom filmskega producenta Lorda Attenborougha. Očitno si je lastnica slavne ritke našla delo, ki ji je pisano na kožo, saj je bilo po vsej Škotski slišati same pohvale na njen račun.
 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413