Zadovoljna.si
Oprsje Nicole Kidman prej in potem

Trači

Ona njemu očita alkohol, on njej 'plastiko': je ločitev neizogibna!?

J.V./U.S.
17. 06. 2014 08.28
14

O zakonskih težavah Nicole Kidman in Keitha Urbana se govori že nekaj časa, sedaj pa so se pojavila namigovanja, da naj bi hollywoodska zvezdnica svojega moža postavila pred ultimat, ali ona ali turneja.

Par ima dve hčerki, ki sta se jima rodili preko nadomestne matere.
Par ima dve hčerki, ki sta se jima rodili preko nadomestne matere.FOTO: X17 Agency

„Nicole želi, da si Keith vzame eno leto prosto in ji dokaže, da se še vedno trudi za njun zakon. Rekla mu je, naj se leta 2015 odpove koncertom. Če Keith tega ne bo naredil, bo odšla in se ne bo več vrnila,“ je dejal vir blizu slavnega para.

„Keith se njeni zahtevi upira in zdi se mu, da je njun zakon dosegel svoj konec. Gre za več prepirov, ki jih med njima nikoli ni konec. Nicole se boji, da bo Keith uteho našel v alkoholu in drogah,“ pravi vir in dodaja, da se Keith zaveda, da je Nicole večja zvezda, kot bo on kdajkoli. Boji se, da bi ga oboževalci pozabili, če sedaj konča s turnejo.

Keitha naj bi motila predvsem ženina obsedenost z lepotno kirurgijo.
Keitha naj bi motila predvsem ženina obsedenost z lepotno kirurgijo. FOTO: Profimedia

Spomnimo, Keith in Nicole sta se poročila leta 2006 in govoric o težavah v njunem zakonu v zadnjih letih ni bilo malo. Ko se je pevec pred nekaj leti zdravil zaradi odvisnosti od opojnih substanc, mu je Nicole stala ob strani in s skupnimi močmi jima je uspelo prebroditi krizo.

A sedaj naj bi bilo težav vse več. Keitha naj bi močno motilo tudi, da je Nicole zadnja leta postala odvisna od lepotnih posegov, s katerimi hoče ostati mlada in lepa. Prepričan je, da pretirava. "Že sama misel na to, da postaja plastična spaka, mu ni niti malo všeč," je še medijem zaupal vir, ki trdi, da je tudi lepotna kirurgija večkrat predmet spora med slavnima zakoncema.

Ali bosta krizo rešila tudi tokrat, bomo še videli.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493