Zadovoljna.si
Zveza z igralko naj bi bila kot grozljivka.

Trači

Na dan je končno prišla prava resnica!

J.V.
06. 06. 2014 15.43
4

Kolumbijska igralka Sofia Vergara in njen zaročenec Nick Loeb nikoli ne bosta prišla do oltarja. Slavni par se je pred kratkim že drugič razšel, v medije pa je končno prišla resnica o tem, kaj se je zgodilo. Loebu namreč ni všeč, da ga mediji opisujejo kot 'razvajeni privesek' in se je odločil, da naredi govoricam konec. Kot pravi sam, je bila zveza z latino zvezdnico prava grozljivka.

Zveza z igralko naj bi bila kot grozljivka.
Zveza z igralko naj bi bila kot grozljivka.FOTO: Instagram

Ko sta Sofia Vergara in Nick Loeb preklicala svojo zaroko sta medijem dejala, da je bil razlog pomanjkanje časa. Zaradi številnih obveznosti sta večino časa preživela vsak na drugem koncu sveta in to je pričelo vplivati na trdnost njune zveze. A kot kaže, to ni bil edini razlog za razhod.

Po številnih namigovanjih, da je bil Loeb le 'privesek' bolj slavni Sofii, mu je sedaj prekipelo. »To je bila prava grozljivka. Njen menedžer, zlobni mali Kolumbijec, ves čas reciklira zgodbe, kot je 'Nick ima rad kokain in prostitutke',« je povedal Loebov prijatelj.

Sofia ostaja najbolje plačana igralka na televiziji, vendar je bil Nick tisti, ki je plačal njuni stanovanji v Los Angelesu in New Yorku. »On je plačal vsak obisk podelitve nagrad. Živel je v smokingu,« je povedal neimenovani vir in dodal, da je bila Sofia na skupnih večerjah vedno nesramna in se je ves čas ukvarjala s svojim telefonom. »Pogovoru se je pridružila samo kadar je šlo za njo.« Njun razhod naj bi bil za marsikoga pravo olajšanje in veseli so, da se je Nick igralke končno rešil.
 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493