Zadovoljna.si
Alyjin oboževalec si je na roko vtetoviral njen obraz.

Trači

Na roko si je vtetoviral obraz slovenske pevke!?

Z.M.
30. 07. 2012 11.19
12

Slovenska pevka Alya, ki trenutno z mavcem na desni nogi okreva po padcu, ima očitno zelo zveste oboževalce. Na Facebooku se je namreč pojavila fotografija moške roke, s katere se smeji obraz pevke. Poglejte fotografijo umetnine, nad katero je bila Alya naravnost navdušena!

Alyjin oboževalec si je na roko vtetoviral njen obraz.
Alyjin oboževalec si je na roko vtetoviral njen obraz.FOTO: Facebook
Pevka je velika ljubiteljica telesnih poslikav.
Pevka je velika ljubiteljica telesnih poslikav. FOTO: POP TV

Pevka Alya se je konec junija med tekom nerodno spotaknila in si grdo poškodovala nogo. Trenutek nepazljivosti jo je stal poletja, saj se bo nadležnega mavca na desni nogi znebila šele konec avgusta. Med počivanjem si krajša čas tudi s Facebookom, kjer jo je pred dnevi razveselila fotografija, s katere je razvidno, da si je neki njen oboževalec na roko vtetoviral njen obraz. Pevka je bila nad izkazanim občudovanjem navdušena in je pod fotografijo zapisala: "Iiii."

Obožuje tatuje

Ni znano, ali je tetovaža neznanega oboževalca prava ali le spretna fotomontaža, nedvomno pa ima Alya izjemno zveste oboževalce, ki ji stojijo ob strani tudi v trenutkih, ki zanjo niso najlažji. Pevka je tudi sama že od desetega leta velika ljubiteljica tatujev. Pred devetimi leti si je najprej tetovirala levo ramo, na kateri ima škorpijona, pred štirimi leti pa se je škorpijonu pridružil še vilinski simbol, ki krasi zapestje njene desne roke.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375