Zadovoljna.si
.... nato še njen mož.

Trači

Najprej je poskusila sama, nato prijateljica, na koncu pa ...

J.V.
25. 07. 2014 13.59
3

Čeprav so resničnostni šov Prave gospodinje Miamija odpovedali, pa Joanna Krupa in Karent Sierra ne pustita, da bi ju novica preveč potrla. Zvezdnici so ujeli na eni od miamijskih plaž, kjer se jima je pridružil tudi Joannin mož Romain Zago. In še dobro, da je bil tam, da je lahko priskočil na pomoč ter jima pomagal rešiti incident s kopalkami.

Najprej je poskusila prijateljica, ...
Najprej je poskusila prijateljica, ...FOTO: Profimedia
Zvezdnici resničnostnega šova Joanna Krupa in Karent Sierra sta povzročili pravo zmedo, ko sta se pred nekaj dnevi pojavili na plaži v Miamiju. Dami sta v bikiniju pokazali svoji popolni telesi in vidno uživali v pozornosti preostalih obiskovalcev plaže. Zvezdnici sta zasloveli v resničnostnem šovu Prave gospodinje Miamija, katerega tretjo sezono so pred kratkim odpovedali, a ju to očitno ni preveč prizadelo.

Na plaži se jima je pridružil tudi Romain Zago, ki si ga Joanna kot kaže brez težav 'deli' s prijateljico. Romain je bil tudi tisti, ki je rešil situacijo, ko so se Karent  zapletli trakovi bikini hlačk. Potem ko se je nekaj časa trudila sama, je poskusila srečo Joanna, Romain pa je bil tisti, ki mu je na koncu le uspelo razvozljati vozel.

.... nato še njen mož.
.... nato še njen mož.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493