Zadovoljna.si
Slovenski oboževalci se je spomnijo predvsem po uspešnici Hajde da ludujemo.

Trači

Nekoč je za njo norela vsa Slovenija! Se je spomnite?

J.V.
15. 07. 2014 13.44
17

Ena največjih pevk nekdanje Jugoslavije je brez dvoma Tatjana Cameron, ki se je marsikdo najbolje spomni pod vzdevkom Tajči. Pevka že več let živi v Ameriki, kjer si je z možem in njunimi tremi sinovi ustvarila dom, a se vsako leto vrača v svojo rodno Hrvaško. In letošnje leto ni nobena izjema ...

Hrvaško obišče vsako leto.
Hrvaško obišče vsako leto.FOTO: Facebook

Pred nekaj dnevi so nekoč eno izmed najbolj priljubljenih pevk, ki je poznana predvsem po svoji uspešnici Hajde da ludujemo, ujeli na zagrebškem letališču.

44-letno Tajči so ob pristanku letala pričakali vsi njeni bližnji sorodniki, ki se jih je zelo razveselila. Tatjana namreč že vrsto let živi čez lužo in se vsako leto zelo rada vrača domov v Zagorje. »Predah od 'ameriškega stresa' in uživanje v prekrasni družbi, domači hrani in vinu,« je zapisala na svoje družbeno omrežje Facebook.

Spomnimo, Tajči je leta 1990 zastopala Jugoslavijo na evrovizijskem odru, sicer pa se med njene največje uspešnice uvrščajo tudi skladbe Smokvica, Dvije zvjezdice in Moj mali je opasan. Leta 2000 se je poročila z Matthewom Cameronom, ki ga je spoznala v Los Angelesu, v zakonu pa so se jima rodili trije sinovi.

Slovenski oboževalci se je spomnijo predvsem po uspešnici Hajde da ludujemo.
Slovenski oboževalci se je spomnijo predvsem po uspešnici Hajde da ludujemo.FOTO:


 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493