Zadovoljna.si
Severina - 3

Trači

Severina sredi novega škandala: ni vedela, da jo snemajo!

J.V.
03. 06. 2014 08.27
29

Hrvaška glasbena diva Severina se je znova znašla v središču medijske pozornosti, potem ko je hrvaška policija zaradi snemanja pevke zaslišala nekdanjega policista. Čeprav so ga po poročanju hrvaških medijev že izpustili na prostost, ostajo oprezni.

S sinom Aleksandrom se v zagrebškem parku igrata pogosto.
S sinom Aleksandrom se v zagrebškem parku igrata pogosto.FOTO: Facebook

Severina je imela pri sebi sina Aleksandra, ko je opazila, da ju snema skupina neznanih moških. Ker ni vedela, kaj storiti, je na pomoč poklicala svojega menedžerja Tomico Petrovića. Kdo so bili moški, ki so ju snemali, za zdaj ni znano, policija pa je na zaslišanju zadržala nekdanjega policista, ki naj bi brcnil v Petrovićev avto. Ko so ga vprašali, kaj je počel tam, je dejal, da se tam vsak dan sprehaja in da ne ve, kdo so bili moški s kamero.

Hrvaška policija je pevkino prijavo vzela zelo resno, in čeprav še ni točno znano, kaj so moški od nje želeli, sumijo, da njihovi motivi niso dobronamerni. Severina se boji za sina, saj je videla, da so ga fotografirali iz srebrnega avtomobila, ker niso imeli profesionalne opreme, pa naj ne bi šlo za paparace.
 

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493