Zadovoljna.si
Mick Jagger - 2

Trači

Takole preboleva njeno smrt!

U.S.
12. 06. 2014 08.32
4

Potem ko je praktično čez noč izgubil svojo dolgoletno partnerico L'Wren Scott, so se mnogi bali za njegovo zdravje. Nič ni jedel, nič spal, vse je šlo samo navzdol. Zdelo se je, kot da je izgubil voljo do življenja, a očitno utapljanje žalosti ni trajalo prav dolgo. Tri mesece kasneje je zgodba povsem drugačna, Mick pa že v družbi nove temnolaske.

V medijih so se pred dnevi pojavile fotografije, ki legendarnega pevca Rolling Stonesov Micka Jaggerja prikazujejo v povsem drugačni luči, kot smo ga bili zadnje čase vajeni. V družbi lepe izraelske lepotice Noe Tishby je bil videti znova srečen. Nasmeh na obraz pa mu je že nekaj dni pred tem vrnila tudi neka druga neznana temnoalska, s katero si je privoščil romantični izlet.

Britanski tabloidi so ga že poimenovali 'človek brez čustev', saj si je neverjetno hitro opomogel od smrti svoje dolgoletne spremljevalke L'Wren Scott, za katero je bil prepričan, da je tista prava. Nič čudnega torej, da ga je njena nenadna smrt najprej povsem dotolkla. »Od žalosti se je odpovedal hrani, zabavi, druženju, celo pijači,« so medijem takrat zatrjevali viri blizu slavnega pevca.

Izbrisal je žalost s svojega obraza

A očitno so dnevi žalovanja, objokovanja in depresije postali preteklost. Slika, s katero se je Noa pohvalila preko spleta prikazuje Jaggerja v povsem drugačni luči: "Hvala Micku Jaggerju za čudovitih nekaj dni v Izraelu. Hvala, ker nam je pokazal, kako to delajo legende in ker je bil tako radodaren s svojo energijo, časom in glasbo. Reči, da si navdih, ni dovolj."
Seveda so si mnogi njen zapis takoj pričeli razlagati po svoje. Po njihovem mnenju naj bi bil to le še dokaz več, da se je stari ženskar vrnil na stara pota. Uspelo mu je znova zapeljati mlado dekle, kar pa je močno razjezilo sestro pokojne L'Wren Scott. "Te fotografije me silijo v to, da se vprašam, kaj Jagger v resnici misli in kaj čuti. Njegova hči pravi, da še vedno trpi, potem pa vidiš tole. Nikoli se ne bo spremenil. Nič čudnega, da je bila sestra depresivna," je za britanski Mirror razkrila Jan Shane.

Britanski mediji so polni fotografij, na katerih se Jagger mečka s precej mlajšim dekletom.
Britanski mediji so polni fotografij, na katerih se Jagger mečka s precej mlajšim dekletom. FOTO:

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493