Zadovoljna.si
Pred meseci so jo povezovali tudi s plesalcem Anžetom Škrubetom.

Trači

Nina Osenar končno našla ljubezen svojega življenja ...

Z.M.
11. 03. 2012 09.34
45

... a to ni plesalec Anže Škrube, kot se je govorilo pred nekaj časa. Televizijska voditeljica, nekdanja misica in pevka Nina Osenar je zadnjih nekaj mesecev skrbno skrivala svoje intimno življenje, pred nekaj dnevi pa se je odločila, da predstavnikom sedme sile le prizna, da že nekaj časa ni več samska. Njeno srce je osvojil novinar Jure Aleksič, s katerim sta se spoznala že pred sedmimi leti, lani decembra pa sta se ponovno srečala in takoj je preskočila iskrica. Nina 35-letnega Vrhničana opisuje kot ljubezen svojega življenja.

Pred meseci so jo povezovali tudi s plesalcem Anžetom Škrubetom.
Pred meseci so jo povezovali tudi s plesalcem Anžetom Škrubetom.FOTO: Miro Majcen
Nina je našla ljubezen svojega življenja.
Nina je našla ljubezen svojega življenja. FOTO:

Nina Osenar je veljala za eno najbolj zaželenih samskih slovenskih estradnic, mediji pa so jo večkrat povezovali z različnimi moški slovenske medijske scene, a rdečelasa voditeljica je vsako govorico zanikala in trdila, da uživa v samskem stanu. In tudi je, dokler ni decembra, na premieri filma Mitje Okorna Pisma Sv. Nikolaju, zopet srečala 35-letnega Jureta Aleksiča, novinarja, ki jo je pred sedmimi leti intervjuval za eno od neodvisnih revij. Med njima so takoj preskočile iskrice, njuna prva skupna točka pa sta bila joga in zdrav način življenja, ki sta mu oba predana. Z vsakim srečanjem sta se čutila bolj povezana in hitro ugotovila, da sta, čeprav se morda sliši klišejsko, ustvarjena drug za drugega.

Nikoli se ni počutila tako varno

Nino je Jure osvojil s svojim intelektom, Jure pa je navdušen nad Ninino sproščenostjo in smislom za humor. Pravita, da sta drug v drugem našla partnerja za vse življenje, kljub zaljubljenosti pa si dajeta dovolj prostora in svobode, ki jo oba potrebujeta. Po dobrih dveh mesecih razmerja se včasih v šali pogovarjata tudi o naraščaju, a se oba strinjata, da se jima nikamor ne mudi. Čeprav prihajata iz dveh popolnoma različnih medijskih svetov, imata ogromno skupnih interesov, Nina pa priznava, da se še ob nikomer ni počutila tako varno kot ob Juretu. V njegovem objemu se počuti, kot da bi končno prišla domov, kot pravi sama. Paru želimo, da začetna zaljubljenost nikoli ne popusti!

KOMENTARJI (45)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375