Zadovoljna.si
V zakonu Daše in Rajka resnično že škriplje?

Trači

Novopečena starša Hrvatič v vrtincu varanja?

Z.M.
21. 03. 2012 12.00
103

Pred dnevi so se pojavile govorice, da v zakonu 53-letnega Rajka Hrvatiča in precej mlajše Daše ni vse tako lepo, kot je morda videti. Anonimni vir je trdil, da primorski poslovnež vara svojo ženo, ki mu je pred dobrim mesecem dni povila sinčka Krisa. Dobival naj bi se s skrivnostno Primorko Majo, ki živi v Kopru, in pri njej preživel celo več časa kot s svojo družino.

V zakonu Daše in Rajka resnično že škriplje?
V zakonu Daše in Rajka resnično že škriplje?FOTO: Marko Vitas
Nekdanja manekenka zanika domneve, da jo Rajko vara s skivnostno blondinko.
Nekdanja manekenka zanika domneve, da jo Rajko vara s skivnostno blondinko. FOTO: Vesmin Kajtazovič

23-letna Daša in 53-letni Rajko sta si večno zvestobo v pravljičnem obredu obljubila konec lanskega septembra, svojo ljubezen pa sta pred dobrim mesecem dni okronala še s sinom Krisom. Par, ki v javnosti deluje izjemno usklajen in ljubeč, pa se za domačimi štirimi stenami očitno ne razume tako dobro, kot je morda videti.

Tako vsaj trdi anonimni vir, ki je medijem zaupal, da Rajko rad pogleda za drugimi, nedavno pa naj bi ga popolnoma obnorela svetlolaska z imenom Maja, ki živi v Kopru. Poslovnež naj bi jo pogosto obiskoval in zanemarjal svojo mlado ženo ter novorojenega sina.

Kup izmišljotin in laži

Daša je zlobne govorice ostro zanikala, trače o nezvestobi pa komentirala tudi na svojem Facebooku, kjer je zapisala, da nikakor ne gre verjeti vsemu, kar napišejo rumeni mediji. Dodala je še: "Z Rajkom se ne ločujeva in sva zelo srečna! Ne morem verjeti, da se take izmišljotine sploh objavljajo ..." V njunem zakonu je očitno vse tako, kot mora biti, zlobni jeziki pa bodo ne glede na vse vedno mleli.

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (103)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375