Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Objavili neobdelane fotografije J.Lo v bikiniju

Z.S.
14. 03. 2012 12.16
30

42-letna pevka Jennifer Lopez se sicer lahko pohvali z zavidanja vredno postavo, kljub temu pa se tudi ona ne more primerjati z nerealno lepoto s plakatov. Na enem izmed zadnjih snemanj, kjer je svoje telo razkazovala v kopalkah, je bilo tako jasno vidno, da se tudi Jennifer ne more znebiti strij in celulita, kljub strogemu prehranjevalnemu režimu in rednemu gibanju tudi njeno telo potrebuje pomoč računalniške obdelave.

Tudi ona je le ženska ...

Jennifer Lopez je z zadnjimi fotografijami, ki so zakrožile po svetu in kažejo popolno realno podobo njenega telesa, pokazala, da je tudi ona kljub neomejenim denarnim sredstvom, času in slavi zgolj običajna ženska, ki se spopada z običajnimi nadlogami, kot so strije, celulit in maščobne blazinice. Ali je mamica 4-letnih dvojčkov, deklice Emme in fantka Maxa, z objavo neobdelanih fotografij soglašala, ni znano, z njimi pa je zagotovo navdušila in ob enem tudi nekoliko potolažila ženske oboževalke, ki so spoznale, da zvezdniško življenje kljub prestižu ne prinaša popolnosti, kot smo je vajeni na fotografijah. Za gladko in napeto kožo običajno ni zaslužno zgolj odrekanje, temveč predvsem računalniška obdelava.

Dieta in redna vadba

Pevka se je temeljite diete in novega življenjskega sloga lotila kmalu po porodu. “Prve poporodne kilograme sem izgubila zelo hitro, zadnjih pet kilogramov pa se kar ni hotelo odlepiti. Morala sem stisniti zobe in potrpeti. Bila sem na dieti in veliko časa sem preživela tudi v telovadnici,“ se spominja Jennifer. Pri preoblikovanju svojega telesa se je pevka odločila za Dukanovo dieto, ki jo je iznašel francoski nutricionist dr. Pierre Dukan, primerna pa naj bi bila tudi za vegetarijance. Pevka prav tako še vedno stavi na redno telesno vadbo. Vsaj trikrat tedensko si zato privošči kardio trening, svoje obline pa oblikuje z vajami, ki vsebujejo uteži.

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368