Zadovoljna.si
Hilaria Baldwin odgovarja na kritike na najboljši možen način

Trači

Odgovorila na kritike na najboljši možen način!

U.S.
11. 07. 2014 10.22
3

Soproga igralca Aleca Baldwina še naprej vsakodnevno na svojem profilu na Instagramu objavlja fotografije, na katerih vadi jogo na najbolj nemogočih mestih. Ja, videli smo jo že povsod, zato ni nič čudnega, da je slavna mamica pred časom naletela na hude očitke.

 

Hilaria Baldwin odgovarja na kritike!
Hilaria Baldwin odgovarja na kritike!FOTO: Instagram

Da je vadba joge postala način življenja za soprogo igralca Aleca Baldwina, verjetno ni potrebno posebej poudarjati. Joga Hilario spremlja na vsakem koraku, fotografije, kako se razteguje, pa redno objavlja tudi na svojih družabnih profilih.

In dokler je bila med vadbo primerno oblečena, njeni oboževalci niso imeli nič proti, sedaj ko je napočil čas za kopalke, pa so skočili v zrak.

Hilaria se seveda ni pustila sprovocirati, zato je že naslednji dan vsem sledilcem postregla s fotografijo, na kateri sredi poletja nosi bundo. "To je za vse tiste, ki nasprotujejo mojim fotografijam v bikiniju. Očitno so takšna oblačila veliko bolj primerna za 30 ° C," je zapisala pod fotografijo in vse zlobneže pustila brez besed.

Sicer pa je 29-letna Hilaria nadvse ponosna na to, da je tudi po porodu ostala v odlični formi, kar pa je po godu tudi njenemu 55-letnemu soprogu, ki je nad ženino gibčnostjo naravnost navdušen.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493