Zadovoljna.si
Vsi delamo napake in naj to nikar ne bo vzrok, da se odpovemo osebi, ki jo ljubimo, je Demi napisala na Twitterju.

Trači

Odpustila mu je vse, on se je zjokal

Z.K.
28. 05. 2012 15.03
41

Demi Moore naj bi razmišljala o tem, da bi se vrnila k soprogu Ashtonu Kutcherju. Kot trdi britanski Sunday Mirror, se imata Demi in Ashton še vedno rada, pred kratkim sta se srečala na rojstnodnevni zabavi in obujala spomine na srečne skupne trenutke.

Vsi delamo napake in naj to nikar ne bo vzrok, da se odpovemo osebi, ki jo ljubimo, je Demi napisala na Twitterju.
Vsi delamo napake in naj to nikar ne bo vzrok, da se odpovemo osebi, ki jo ljubimo, je Demi napisala na Twitterju.FOTO:

"Še vedno se ljubita in morda se bosta vrnila v objem drug drugega. Ločitev je trenutno v mirovanju," je povedal vir, ki je bil tudi na zabavi skupnega prijatelja Kbbalaha Rabbija Yehude Berga, ki je leta 2005 poročil slavni par. Med večerjo naj bi imel Ashton ganljiv govor za prijatelja, med drugim pa naj bi priznal, da je v preteklem letu naredil veliko napak. "Glas se mu je zatresel in planil je v jok. Demi je bila videti precej presenečena," je še povedal vir. Kot še navaja britanski tabloid, je Demi v odlični formi, po Ashtonovem govoru pa se je pridružila bivšemu možu in poklepetala z njim. Takoj po zabavi je na Twitterju napisala, da vsi delamo napake in naj to nikar ne bo vzrok, da se odpovemo osebi, ki jo ljubimo. Napisala je tudi, da moramo včasih ljudi ljubiti na daljavo in jim dati možnost, da zadihajo. V medijih se zdaj sprašujejo, ali to pomeni, da bo hollywoodski par uspešno prebrodil težko obdobje, zaradi katerega sta se odločila za ločitev. Skeptiki sicer trdijo, da bo Demi težko pozabila na Ashtonovo nezvestobo, ponižanja in živčni zlom, ki je sledil vsem tem dogodkom in zaradi katerega je morala v bolnišnico.

 

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404