Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Ojoj, princ Harry gol skočil na neznanko

Z.M.
22. 08. 2012 08.00
42

Princ Harry se je na dopustu očitno res sprostil. Eden od udeležencev zabave v Las Vegasu, na kateri so ujeli tudi 27-letnega princa, je namreč posnel kar nekaj fotografij, na katerih Harry povsem gol objema prav tako golo neznanko. Poglejte fotografije!

Ko so mlajšega sina princa Charlesa pred meseci ujeli med razvratnim zabavanjem na hrvaškem Hvaru, smo bili prepričani, da Harry te napake po kraljičinem oštevanju ne bo ponovil. Pa smo se zmotili! 27-letnega člana britanske kraljeve družine so namreč ponovno ujeli v Las Vegasu, kjer se je po zabavi ob bazenu, o kateri smo poročali, princ v svojem luksuznem apartmaju razvnel do te mere, da je povsem gol skakal naokoli.

Razvratni zaključek večera

Na fotografijah, ki jih je posnel eden od udeležencev zabave v "mestu greha", Harry povsem gol objema prav tako golo neznanko. Princ naj bi se postopoma slačil za kazen, ker je izgubljal tekmo v biljardu. S prijatelji so v luksuzen apartma povabili tudi nekaj deklet, ki naj bi jih spoznali v hotelskem kazinoju, glede na fotografije pa se je večer verjetno končal precej razvratno. Predstavnik za tisk z britanskega dvora je bil z izjavo zelo skop. "Trenutno nimamo nobenega komentarja na te fotografije," je sporočil iz Londona.
 

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368