Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Opa, Pippa!

Z.N.
16. 04. 2012 15.52
5

Sestra soproge britanskega princa Williama Pippa Middleton, na katero je javnost postala bolj pozorna predvsem po poroki stoletja, se je nedavno mudila v Parizu. Paparaci so jo ujeli v objemu rjavolasca, ki ni nihče drug kot njen dober prijatelj Arthur De Soultrait.

Pippa Middleton je lepa, slavna in ne živi pod takimi pritiski kot njena sestra Kate Middleton, ki je s poroko postala članica britanske kraljeve družine. Edina nadloga, ki se je ne more znebiti, so paparaci, ki jo vse od poroke spremljajo skoraj na vsakem koraku, česar se rjavolaska menda nikakor ne more navaditi. Nedavno so jo ujeli v Parizu, ko je hitela po ulici, nato objela rjavolasca in sedla z njim v avtomobil. Kljub namigovanjem, da naj bi Pippa do njega čutila več kot le prijateljstvo, je rjavolasec le njen prijatelj, Arthur de Soultrait, čigar starša imata veliko graščino, oboževal pa naj bi lov in streljanje. Pippa je v Pariz prišla, ker je bila povabljena na njegov rojstni dan.

Pippo in Arthurja so paparaci spremljali že maja lani, ko se je Pippa udeležila teniškega turnirja French Open, takrat pa naj bi celo prespala v stanovanju francoskega aristokrata, lastnika blagovne znamke Vicomte A. Pippa se je tokrat zvečer udeležila njegove tematske zabave v klubu Chez Raspoutine, oblečene pa je imela črne legice in kratko rožnato-rumeno oblekico.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368