Zadovoljna.si
Ji bo uspelo 10 dni molčati?

Trači

Osenarjeva se je zavezala molku!

Z.M.
27. 04. 2012 18.45
24

Voditeljica in pevka Nina Osenar se zadnje čase ne pojavlja veliko na družabnih dogodkih, zato pa toliko bolj uživa v zasebnem življenju. Kot smo poročali tudi mi, se je pred nekaj meseci zaljubila v novinarja Jureta Aleksiča, v katerem je našla moškega svojega življenja, kot pravi ona. Oba obožujeta jogo in meditacijo, Nina pa se je pred dnevi odločila za še korak naprej v tej smeri in se za deset dni odpravila v Italijo v meditacijski center, kjer deset dni ne bo spregovorila niti besede!

Nina se vedno bolj posveča jogi in meditaciji.
Nina se vedno bolj posveča jogi in meditaciji.FOTO: Facebook

Nina Osenar se je v zadnjih letih iz privlačne misice najprej prelevila v pevko, nato v voditeljico, zadnji dve leti pa je njeno življenje posvečeno tudi jogi.

Ji bo uspelo 10 dni molčati?
Ji bo uspelo 10 dni molčati? FOTO: Dejan Nikolič

  Če je bila na začetku predvsem učenka jogijske filozofije, se zdaj podaja še na pot jogijske učiteljice v enem od ljubljanskih fitnes centrov, svoje znanje in duhovno pripravljenost na izzive, ki jo čakajo, pa bo nadgradila z obiskom meditacijskega centra v Italiji, kjer kar deset dni ne bo smela spregovoriti niti besede.

Potrudila se bo molčati

Vsestranska estradnica, ki je znana po tem, da rada govori, to vidi predvsem kot izziv, priložnost, da izklopi vse zunanje dejavnike in se pogovori sama s sabo. Čeprav ni prepričana, da ji bo uspelo zdržati v popolni tišini, se bo iz srca potrudila, da ji to uspe. Na pot je vzela le nujno potrebno, poleg treh trenirk in knjige za na vlak, je v torbo dala le še zobno ščetko in gel za prhanje. Ličil v tem času ne bo pogrešala, saj se tudi sicer naokoli najraje sprehaja brez njih.

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368