Zadovoljna.si
Peterka še vedno vztraja

Trači

Peterka spet doma

Z.M.
20. 04. 2012 11.38
54

Pred mesecem in pol je v slovenskih medijih odjeknila novica, da je slovenski smučarski skakalec Primož Peterka zaradi izčrpanosti poiskal zdravniško pomoč in ostal na zdravljenju v bolnišnici. Nekdanji športni as pa se očitno počuti precej bolje, saj so ga pretekli vikend ujeli med sprehodom po Prebačevem blizu Kranja, kjer stoji družinska hiša, v kateri Primož že nekaj let živi z ženo Renato in njunimi tremi otroci. Po besedah očividcev naj bi bil športnik videti precej bolj zdravo kot prej, kar je verjetno dokaz, da počasi okreva in bo kmalu pripravljen na vrnitev v normalno življenje.

Po mesecu in pol je vikend zopet preživel s svojo družino.
Po mesecu in pol je vikend zopet preživel s svojo družino.FOTO: Damjan Žibert
Naš športni as počasi okreva.
Naš športni as počasi okreva. FOTO: Damjan Žibert

Primož Peterka še vedno velja za enega najuspešnejših slovenskih skakalcev, zasebno pa se zadnjih nekaj mesecev spopada z izčrpanostjo, odvisnostjo in ločitvijo od žene Renate, kar ga je pripeljalo do tega, da je začetek marca pomoč poiskal v bolnišnici v Begunjah. Tam je na zdravljenju ostal mesec in pol, pretekli vikend pa so ga sovaščani ujeli med sprehodom po Prebačevem, kjer Primož že nekaj let živi z ženo Renato in njunimi tremi otroki: Stelo, Gajo in Majem. Menda je bil videti precej dobro in očitno je, da uspešno okreva.

Zbližala sta se

Njuni znanci pravijo, da se je tudi športnikov odnos z Renato, ki je pred časom zaprosila za ločitev, vmes izboljšal. Nekdanja manekenka na svojem Facebook profilu zopet objavlja Primoževe fotografije z otroki, status pa je iz 'samska' spremenila nazaj v 'poročena'. Znova se trudita poiskati skupni jezik, Renata pa naj bi Primoža s hčerkama in sinom tudi redno obiskovala v bolnišnici. Verjetno Peterka uspešno okreva tudi zato, ker čuti, da ga doma pri tem podpirajo.

Bosta z Renato zopet našla pot drug do drugega?
Bosta z Renato zopet našla pot drug do drugega?FOTO: Facebook

KOMENTARJI (54)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368