Zadovoljna.si
Kate - 3

Trači

Te fotografije ne bi smele priti v javnost!

J.V.
26. 06. 2014 10.59
23

Britanska manekenka Kate Moss je že večkrat dokazala, da si rada privošči kakšen kozarček preveč, kadar si privošči večer zunaj. In tudi tokrat ni bilo nič drugače. Zvezdnica je bila tako pijana, da je komaj stala in brez pomoči osebnega varnostnika in prijateljice, ji verjetno sploh ne bi uspelo priti do avta.

Iz nočnega kluba so jo morali skoraj prinesti.
Iz nočnega kluba so jo morali skoraj prinesti.FOTO: Profimedia
Kate Moss že od nekdaj obožuje divje zabave, kjer alkohol teče v potokih. O njeni odvisnosti od opojnih substanc se je v preteklosti govorilo že večkrat, s svojim obnašanjem pa je Kate pred nekaj dnevi le še dodatno potrdila, da so govorice popolnoma upravičene.

Čeprav se kaj takšnega ne spodobi za zvezdnico svetovnega kova, se je Kate iz londonskega nočnega kluba dobesedno primajala. Za oporo pri hoji se je opirala na svojo prijateljico, v nekem trenutku pa jima je moral na pomoč priskočiti tudi njen osebni varnostnik. Manekenka očitno ne ve, kdaj je čas za odhod domov.

40-letnice pa tokrat ni spremljal njen mož Jaime Hince, s katerim se je poročila pred tremi leti. Kate je bila zadnje čase zelo zaposlena, poleg tega da je izdala lastno kolekcijo ženskih poletnih oblačil, jo kmalu čaka tudi snemanje za novo kampanjo lasnih izdelkov.

Pijana Kate Moss - 2
Pijana Kate Moss - 2FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493