Zadovoljna.si
Ujet med varanjem

Trači

NOV škandal: moža ujela s 24-letno maserko!

J.V.
23. 06. 2014 09.33
7

Največja country zvezdnika Tim McGraw in Faith Hill sta skupaj že 20 let, v zadnjih petih mesecih pa naj bi se njun zakon znašel v škripcih. Glavni razlog naj bi bila pevka, ki naj bi nad možem izvajala prevelik nadzor, zaradi česar se Tim počuti vedno bolj ujet v zakonu. Mnogi so prepričani, da je le vprašanje časa, kdaj se bosta zvezdnika odločila končati njun zakon.

Je 17-letnega zakona res konec?!
Je 17-letnega zakona res konec?!FOTO: Reuters

Faith Hill in Tim McGraw sta bila med njuno turnejo v Las Vegasu neločljiva, ves čas, ki sta ga bila prisiljena preživeti skupaj zadnjih pet mesecev, pa je očitno načel njun zakon. »Faith je postala preveč naporna in hoče imeti Tima ves čas pod nadzorom. Njega pa je začelo vse to dušiti. Faith je naredila vse kar je lahko, da bi prevzela vsak vidik njegovega življenja,« je medijem povedal neimenovani vir.

Tim McGraw in Faith Hill
Tim McGraw in Faith Hill FOTO:

Izolirala naj bi ga od prijateljev in prevzela nadzor nad njegovim denarjem do te mere, da ima sedaj ona prvo besedo pri upravljanju njunega posla in sklepanju finančnih odločitev. Par je poročen že 17 let in če je verjeti virom, naj bi pevka vse to naredila le zato, da bi preprečila moževo odvisnost od alkohola in varanje. Sama očitno verjame, da če Tim ne bo imel dostopa do vsega denarja, ne bo izgubil nadzora, ko gre naslednjič ven. Vse to namiguje na dejstvo, da jo je glasbenik v preteklosti očitno že večkrat prevaral, nazadnje celo s 24-letno maserko, a mu je očitno žena  vedno znova skok čez plot oprostila.

Spomnimo, o ločitvi se je veliko šušljalo že lani decembra, ko je tabloid Star objavil zgodbo, v kateri so trdili, da je pevka moža vrgla iz njunega doma, ker ga je zalotila med varanjem. Ločitev naj bi bila vredna kar 135 milijonov dolarjev, slavni par pa naj bi se večkrat glasno prepiral v njuni hotelski sobi v Las Vegasu.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493