Zadovoljna.si
Sta Jan in Nadiya res nov slovenski estradniški par?

Trači

Njeno posteljo greje Plestenjak

Z.M.
30. 03. 2012 15.03
74

23-letna Ukrajinka Nadiya Bychkova, ki zadnjih pet let živi in dela v Ljubljani, naj bi bila tista, ki je osvojila srce najbolj zaželenega slovenskega samca Jana Plestenjaka. Plesalka, ki je bila prej v razmerju z nekdanjim mistrom Slovenije Petrom Klincem, naj bi si posteljo že nekaj časa delila s primorskim glasbenikom, ki se tako rad predstavlja za samskega. Svoje razmerje želita menda skrivati, a kaj ko so iskre med njima menda tako očitne, da jih je težko spregledati.

Sta Jan in Nadiya res nov slovenski estradniški par?
Sta Jan in Nadiya res nov slovenski estradniški par?FOTO: Facebook
23-letna plesalka se je še do nedavnega grela v objemu mistra Slovenije Petra Klinca.
23-letna plesalka se je še do nedavnega grela v objemu mistra Slovenije Petra Klinca. FOTO: Miro Majcen

Jan Plestenjak se že nekaj časa predstavlja kot srečno samski, tisti, ki so ga zadnje tedne ujeli na družabnih dogodkih, pa trdijo, da njegovo srce že nekaj časa bije za postavno svetlolasko Nadiyo Bychkovo. Plesalka, ki se je iz rodne Ukrajine v Slovenijo preselila pred petimi leti, naj bi bila tista, ki bo Janu krajšala tople poletne noči. 23-letnica, ki je bila pred tem v razmerju z nekdanjim mistrom Slovenije Petrom Klincem, naj bi imela oči le za pevca, tudi slednji ne skriva, da se mu ob plesalki in manekenki pospeši srčni utrip.

Razmerje skrivata

Skupaj sta preplesala že marsikatero noč, v javnosti pa se sicer ne predajata nežnostim, čeprav naj bi bila, kot poročajo slovenski mediji, kemija med njima več kot očitna. Kot je Plestenjaku v navadi, o svoji novi ljubezni zagotovo ne bo razpravljal, saj svojo intimo rad ohrani zase, zaljubljenca bodo zato nekaj časa izdajali le pomenljivi pogledi in ukradeni dotiki. Vsekakor pa sta pevec, ki je pred tem grel posteljo pevke Maše Medik, in plesalka, ki je zmešala glavo že marsikateremu Slovencu, lep par!

KOMENTARJI (74)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368