Zadovoljna.si
Zadrogirana Angelina Jolie

Trači

Objavili šokanten video posnetek Jolijeve!

U.S.
09. 07. 2014 08.41
22

Kot smo poročali že pred dnevi, v tujini močno odmeva iskrena izpoved nekdanjega 'dilerja' prve dame Hollywooda, Angelien Jolie, ki naj bi za rumene medije po več letih molka spregovoril o tem, kako je dobavljal drogo priljubljeni igralki. Trdil je, da lahko svoje trditve dokaže - s fotografijami in video materialom.

Angelina Jolie
Angelina Jolie FOTO:

In če smo fotografije videli že pred dnevi in je že na njih Angelina Jolie videti precej zaskrbljujoče, je bilo samo vprašanje časa, kdaj bo v javnost pricurljal še video.

Spremenjena Angelina Jolie
Spremenjena Angelina Jolie FOTO:

Na koncu so se očitno opogumili prav pri National Enquiererju, saj je posnetek sedaj že dostopen za ogled, čeprav so še pred dnevi zatrjevali, da je lastnik posnetka, 68-letni nekdanji dobavitelj opojnih substanc zanj zahteval previsoko vsoto.

Spomnimo, posnetek je nastal povsem spontano, ko se je nekega dne pojavil na Angelininih vratih z novo pošiljko. Igralka naj bi sama pristala na snemaneje. Meyer pravi, da je bila takrat pod vplivom heroina in kokaina. Angelina resda nikoli ni skrivala dejstva, da je v mladosti imela precej temačno obdobje.

Na posnetku je Angelina vidno nervozna, utrujena in shujšana. Govori po telefonu, ni pa znano, kdo je na drugi strani linije. Možno, da je to igralec Billy Bob Thornton, ki je ravno v tistem času grel njeno posteljo.

Posnetek si lahko ogledate tukaj:
Angelina Jolie In Dirty Drug Den

 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493