Zadovoljna.si
Manekenka in pevec sta se razšla, ker naj bi Seal Heidi varal.

Trači

Ločila se je in ... znova slekla

Z.M.
17. 04. 2012 15.12
6

Heidi Klum ima 38 let, rodila je štiri otroke, ob pogledu na njeno telo pa bi jo lahko hitro zamenjali za najstnico. Manekenka, ki se je nedavno razšla s pevcem Sealom, strtega srca nikakor ne namerava zdraviti s hrano, raje se posveča skrbi za svoje telo, ki je tudi danes v izvrstni formi. Lepa kot vedno je krasila naslovnico ameriške revije in priznala, da Sealu prav nič ne zameri, prav tako ne obžaluje nobene odločitve iz preteklosti, saj so jo slednje oblikovale v trdno žensko.

Manekenka in pevec sta se razšla, ker naj bi Seal Heidi varal.
Manekenka in pevec sta se razšla, ker naj bi Seal Heidi varal. FOTO: Reuters

Heidi Klum kljub svojim 38 letom še danes velja za eno najbolj uspešnih supermodelov na svetu. Sveže samska mama štirih otrok življenje zajema z veliko žlico, ob moževem priznanju, da jo je varal z drugo, pa se ni zatekla k prenajedanju in smiljenju sami sebi, temveč se je posvetila sama sebi in dokazala, da ima telo, ki ji ga lahko zavidajo tudi precej mlajše ženske. Za naslovnico revije Allure je odvrgla vse krpice in fotografije dokazujejo, da ima kljub štirim porodom trebuh kot najstnica.

Še vedno naravno lepa

Nemška manekenka je ena redkih lepotic, ki se bližajo 40 letom, a še niso podlegle trendu lepotnih operacij. "O tem me vprašajte pri 65. Ponosna sem, da lahko rečem, da do danes nisem bila na prav nobeni plastični operaciji. Vsak ima sovje mnenje o tem, a meni tovrstni posegi enostavno niso všeč,“ je o estetskih popravkih povedala Heidi, ki je na zadnjih fotografijah videti enako dobro kot pred 20 leti.Čeprav ima za sabo turbulentno obdobje, ne obžaluje nobene odločitve iz preteklosti, prav tako Sealu ničesar ne zameri. "Vse se zgodi z namenom in težko rečem, ali bi se lahko kdaj vrnila nazaj k njemu. Včasih morata dva nekaj časa preživeti narazen, da bi rešila težave in bi lahko znova zaživela skupaj,“ je še dodala.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368