Zadovoljna.si
Sia

Trači

Tragična izpoved pevke: 'Hotela sem si vzeti življenje!'

J.V.
24. 06. 2014 14.40
10

Pevka Sia je v svojem življenju prestala kar nekaj težkih preizkušenj. Pred nekaj leti je v tragični prometni neseči izgubila fanta, pretekli mesec pa šokirala s priznanjem, da je med odvisnostjo od alkohola razmišljala tudi o samomoru. A kot kaže je tudi v njeno življenje sedaj posijalo sonce. Na njeni roki se namreč blešči zaročni prstan.

Sia se je na enem od nedavnih družabnih dogodkov po rdeči preprogi sprehodila v družbi neznanega moškega, na njeni roki pa so fotografi hitro opazili diamantni prstan. Kot so kasneje ugotovili je njen zaročenec Erik Anders Lang, ki mu je uspelo osvojiti pevkino srce potem ko je ta dolgo časa prebolevala tragično smrt svojega fanta. Tega je na ulicah Londona v smrt povozil taksi in to le nekaj dni pred njenim napovedanim obiskom.

Po tragični izgubi se je zvezdnica vedno pogostoje zatekala k alkoholu in postala od njega odvisna. Ker iz situacije ni videla izhoda, je pričela razmišljati celo o samomoru. Sia, ki je sicer biseksualka, pa se je očitno le postavila nazaj na svoje noge in znova našla srečo v ljubezni.
 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493