Zadovoljna.si
Orgazem

Trači

Pokazala, kako hlini orgazem!

U.S.
04. 07. 2014 09.39
2

Kljub temu da imajo nove tehnologije številne prednosti, bi se včasih zaradi njih najraje pogreznili v zemljo. Potem ko sta z režiserjem 'seksala prek Skypea', je o zadnji možnosti razmišljala tudi slavna igralka.

Premiera filma Begin Again - 1
Premiera filma Begin Again - 1FOTO: X17 Agency

Slavna igralka Keira Knightley je prišla v oddajo The Graham Norton Show skupaj s kolegom Samuelom L. Jacksonom promovirat svoj novi film Begin Again. Ob tej priložnosti se je spomnila svojih igralskih začetkov, ko je morala za potrebe neke avdicije režiserju Davidu Cronenbergu pokazati, kakšen bi bil videti njen izraz na obrazu, ko bi pred kamerami navidezno seksala. Ker sta bila igralka in režiser fizično v tistem trenutku preveč oddaljena, sta vroče prizore odigrala kar prek Skypea.

"'Skypeala' sem z režiserjem Davidom Cronenbergom, ki je želel videti, kako bom odigrala vroče seks prizore v njegovem filmu, Zanimal ga je predvsem izraz na mojem obrazu, kako se videti med hlinjenjem orgazma. Bilo mi je grozno neprijetno, saj režiserja pred tem nisem še nikoli videla v živo," je sedaj priznala igralka.

No, to pa sploh še ni bila najbolj neprijetna stvar. Med prikazom različnih mimik, kako je videti, ko je spolno vzburjenja, ji je za piko na i zmrznil računalnik in na Davidovem ekranu je obstala statična slika Keire, ki doživlja orgazem. Smešno? Ja, njemu je bilo zelo zabavno, ona pa bi se še danes, ko se spomni sramote, najraje pogreznila v zemljo.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493