Zadovoljna.si
Britanski parlament

Trači

Poslanko ujeli zgoraj brez

Z. T.
09. 11. 2012 12.00
14

Ni se še dobro polegla novica, da so britansko poslanko njeni kolegi suspendirali, ker se je odločila, da bo sodelovala v resničnostnem šovu v Avstraliji, ko je na dan prišel nov škandal. Ujeli so jo med sončenjem brez nedrčka.

Britanski parlament
Britanski parlament FOTO: Reuters
55-letna poslanka Nadine Dorries je že odpotovala v avstralski Brisbane na priprave za sodelovanje v resničnostnem šovu z naslovom I'm a Celebrity... Get Me Out of Here! (Slavna osebnost sem ... Spravite me od tod!). Ker je Dorriesova sodelovanje v šovu postavila pred svoje poslanske dolžnosti, so se njeni kolegi odločili, da jo do nadaljnjega suspendirajo.

Kar zgoraj brez

S tem pa se zgodba okoli Dorriesove ni končala, za kar je poskrbela kar sama. Pred nastopom v resničnostnem šovu si je privoščila oddih v Queenslandu, kjer se je med drugim sončila ob hotelskem bazenu. Poslanka, ki se očitno ne obremenjuje z mnenjem javnosti, se je ob robu bazena sončila zgoraj brez. Kaj o tej potezi pravijo njeni kolegi iz konservativne stranke, ni znano.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413