Zadovoljna.si
Harry je znan po številnih avanturah.

Trači

Princ Harry v ljubezenskem trojčku!

Z.S.
18. 03. 2012 18.30
2

Princ Harry, ki je po poroki brata Williama prevzel naziv najbolj zaželenega samca v Veliki Britaniji, še vedno ne more preboleti nekdanjega dekleta, svetlolase Chelsy Davy. Tuji mediji poročajo, da se je leto mlajša lepotica ogrela prav za prinčevega prijatelja, umetnika Blaisa Patricka. Parček so fotografi ujeli na eni izmed zabav, zaljubljenca pa naj bi si v javnosti izmenjala tudi nekaj vročih poljubov.

Srečna v prijateljevem objemu

"Poljubljala sta se in plesala na izjemno intimen način," je medijem zaupal eden izmed očividcev, ki je Chelsy in Blaisa opazil na dobrodelni zabavi, ki jo je gostil nogometni zvezdnik Didier Drogba. Chelsy, ki naj bi princa zapustila predvsem zaradi pritiskov kraljeve družine in Harryjevega očitnega flirtanja z drugimi dekleti, naj bi tako v objemu Blaisa našla zavetje in zvestobo, ki ji je Harry očitno ni znal nuditi. Največji trn v peti pa naj bi 27-letniku predstavljal prav njen novi izbranec, s katerimi naj bi se poznala že iz otroških let.

Harry je znan po številnih avanturah.
Harry je znan po številnih avanturah. FOTO:
Ne more je preboleti …

Harry naj bi tako strto srce poskušal zaceliti ob brazilski manekenki Fernandi Motta, ki jo je spoznal med turnejo, posvečeno diamantni obletnici njegove babice, kraljice Elizabete II. Temnolaso lepotico, ki vodi resničnostni šov Brazil's Next Top Model, in Harryja pa naj bi paparaci ujeli tudi po končanem protokolu. Viri blizu princa so prepričani, da ne gre za dolgotrajno ljubezen, temveč zgolj za še eno prinčevo avanturo, s katero naj bi želel pozabiti na nekdanje dekle. Lansko leto je Harry medijem priznal, da je iskanje pravega dekleta bolj naporno, kot je pričakoval, še posebej, če srce še ni pozabilo bivše ljubezni. V enem izmed intervjujev je povedal, da se ženske bojijo predvsem njegove družine in kraljevega statusa, zato je iskanje resnega dekleta še bolj oteženo.
 

Chelsy se je zaljubila v prinčevega prijatelja.
Chelsy se je zaljubila v prinčevega prijatelja.FOTO:

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368