Zadovoljna.si
Kate Middleton - 1

Trači

Zapušča kraljevo palačo?!

U.S.
04. 07. 2014 08.18
31

Da je življenje v kraljevi palači včasih vse prej kot rožnato, spoznava tudi vojvodinja Catherine, ki naj bi bila zadnje čase velik trn v peti britanski kraljici Elizabeti II. Spor med njima naj bi bil celo tako resen, da naj bi vojvodinja resno razmišljala o selitvi na podeželje.

Kate Middleton - 2
Kate Middleton - 2FOTO: Reuters

Postati član kraljeve družine ni ravno mačji kašelj, kot tudi ne drži, da se dvorjanom ves čas cedita med in mleko. Obstajajo namreč določena pravila in protokol, ki ga je potrebno spoštovati, obenem pa upoštevati tudi hierarhijo, ki vlada v palači. Tam je še vedno glava družine priletna kraljica Elizabeta II., ki ima rada vse stvari pod kontrolo.

Spomnimo, Kate se je na Williamovo prigovarjanje odločila, da se po nekaj tedenskem bivanju na podeželju, kamor se je preselila s svojima staršema takoj po rojstvi malega princa Georgea, kasneje vrne v Kensingtonsko palačo.  A kot vse kaže, to svojo odločitev sedaj bridko obžaluje.

Kate Middleton - 1
Kate Middleton - 1 FOTO: Reuters

V palači so prenovili prostore in za mlado družino ustvarili prijeten dom, a kaj ko tam nikoli niso imeli miru in posledično sreče. Vojvodinja je praktično že od samega začetka tam ves čas pod nadzorom stroge kraljice, ki ji že pošteno greni življenje. Kot poročajo pri reviji Life & Style, Kate ves čas pametuje, kako naj opravja svojo vlogo mamo, ji narekuje, kaj je dobro za malega princa, kako naj se sama vede in ji še na mnogo drugih načinov skuša krojiti življenje. Kate se zdi, da je kraljica prekoračila vse meje in da je vmešavanja dovolj.

Rešitev trenutno vidi samo še v tem, da z Williamom in malim Georgeom pobegne k svoji družini, v prostorno podeželsko hišo, kjer bi mlada družinica lahko v miru zaživela na novo. 

Ampak, Kate, kaj ni to vse skupaj samo iluzija?! Miru praktično do smrti več ne boš imela ... tega si se najbrž zavedala, ko si britanskemu princu dahnila usodni DA, pa odgovorjajo zlobneži.

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493