Zadovoljna.si
Po tetoviranju ...

Trači

Rihanna ima novega ...

Z.K.
25. 06. 2012 07.15
1

... tatu namreč. Telo priljubljene pevke Rihanne danes krasi že kar nekaj tetovaž, zdaj pa je dodala še eno. Tokrat se je odločila za egipčanskega sokola v obliki pištole, ki ji krasi desni gleženj. Rihanna pa ima tetovaže tudi na bolj intimnih delih telesa, kot je gleženj. Odkrijte, kje ...

Izbrala je egipčanskega orla

Priljubljena pevka Rihanna si je očitno vzela odmor od drame, ki se je dogajala v enem izmed newyorških klubov, vzrok pa naj bi bila prav ona. Nahajala se je v studiju Bang Bang Tattos in svoje telo okrasila z novo tetovažo, tokrat se je odločila za egipčanskega sokola v obliki pištole črno-bele barve, krasi pa ji desni gleženj.

Pevka je znana po svoji ljubezni do tetovaž, saj naj bi bila najnovejša že sedemnajsta po vrsti. Očitno je nagnjena k simboliki pištole, saj ima eno že tetovirano blizu pazduh. Pojasnila je tudi pomen sokola, ta naj bi predstavljal luč, ki sije v temi in tudi v spanju nikoli ne zapre oči.

Prvega si je dala narediti pri 16 letih

Sicer pa ni bila vedno takšna ljubiteljica tetovaž, priznala je, da so jo sprva strašile in kar nekaj časa se je pripravljala na svojo prvo. "Moja osebnost je taka, da se hitro zasvojim. Ko sem bila stara 16 let, me je začelo zanimati, pa sem se začela družiti z ljudmi v tetovatorskih studiih po New Yorku, ki so se tetovirali. Pri sedemnajstih sem se vendarle odločila za prvo tetovažo, nato pa sem nadaljevala. Želim pa si jih še več," je povedala.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413