Zadovoljna.si
Postala bo mamica!

Trači

Sabina Mali - zaročena in noseča!

Z.M.
04. 05. 2012 16.31
25

Sabina Mali je lani preživljala težko obdobje, ki jo je prisililo, da se je končno posvetila sebi in si vzela čas za počitek, zadnje čase pa lepotica kar žari od sreče! Razlog se ne skriva le v tem, da je med zdravljenjem v bolnišnici spoznala moškega svojega življenja, ki ga je za medije poimenovala kar Piki, temveč tudi v tem, da s svojim izbrancem pričakuje prvega otroka!

Postala bo mamica!
Postala bo mamica!FOTO: Facebook
Premagala je depresijo.
Premagala je depresijo. FOTO: Facebook
Sabina Mali se je po zdravstvenih težavah, s katerimi se je soočala lani poleti, umaknila iz medijev in se posvetila poklicu vizažistke ter svoji novi ljubezni – Pikiju, kot mu pravi sama. Slednji ji je v težkem obdobju stal ob strani in v njem je prepoznala moškega svojega življenja, kot nam je takrat povedala Sabina. 25-letna nekdanja misica je z njegovo pomočjo obrnila nov list v svojem življenju in življenje začela zajemati s polno žlico. Parček se je po pol leta poznanstva zaročil, zdaj pa sta potrdila novico, da se jima bo v bližnji prihodnosti pridružil še en družinski član! Pričakujeta namreč prvega otroka, kar Sabini nedvomno riše še bolj iskren nasmeh na obraz.

Noseča pred oltar?

Sabina se tako trudi slediti svoji odločitvi, da se bo v prihodnje več posvečala sebi in ne bo dopustila, da se še kdaj ponovi to, da bo pozabila na svoje potrebe in si zatiskala oči pred težavami, ki jo pestijo. Piki je bil tisti, ki ji je med zdravljenjem depresije iskreno stal ob strani, njuna ljubezen pa očitno od takrat le raste. Zaročila sta se v začetku letošnjega leta, Sabina pa nam je takrat zaupala, da jima bodo poročni zvonovi zvonili še letos! Bo Sabina prikupna nevesta z nosečniškim trebuščkom?

Življenje zdaj zajema s polno žlico.
Življenje zdaj zajema s polno žlico.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375