Zadovoljna.si
Sanja in Matej sta se na morju obnašala, kot se za zaljubljenca spodobi.

Trači

Sanjo ujeli golih prsi na hrbtu njenega fanta

Z.M.
31. 07. 2012 15.51
57

Sanja Grohar in njen fant Matej sta zelo srečna, kar sploh ne skrivata. Zaljubljeni parček so ujeli na hrvaški obali, kjer se je pevka tako sprostila, da je odvrgla modrček in skočila na svojega srčnega izbranca. V bližini je bil fotograf in nastale so zanimive fotografije!

Sanja in Matej sta se na morju obnašala, kot se za zaljubljenca spodobi.
Sanja in Matej sta se na morju obnašala, kot se za zaljubljenca spodobi.FOTO: Facebook
Sanja uživa v poletju.
Sanja uživa v poletju. FOTO: osebni arhiv

Sanja Grohar je po neuspelem razmerju s španskim poslovnežem Pedrom Louisom - Samijem očitno zopet našla srečo v ljubezni. S fantom Matejem Kovačičem sta poletni dopust preživela na hrvaški obali, kjer sta se popolnoma sprostila in po poročanju nekaterih slovenskih medijev vsem na očeh zganjala vragolije. Sanja se je v nekem trenutku tako sprostila, da je odvrgla modrček in se sočnim žarkom nastavljala zgoraj brez, nato pa svojemu izbrancu skočila na hrbet in mu pustila, da jo je nosil po plaži. Fotografa, ki je oprezal za njima, nista opazila in tudi sicer je Sanja že večkrat povedala, da ji je vseeno, kdo ju vidi, pomembno je le, da se imata lepo, ko sta skupaj.

Izogibata se žarometom

Novega fanta slovenske estradnice je javnost prvič spoznala v začetku letošnjega marca, ko so slovenski mediji množično pisali o tem, da je Sanja dokončno pozabila Samija in se zaljubila v postavnega Mateja, vodjo gostinstva v enem od ljubljanskih klubov, kjer je pevka preživela veliko večerov. Parček se je menda redno obiskoval, Matej pa je svojo znano ljubimko menda z veseljem omenjal tudi pred svojimi prijatelji. Sanja je sicer v preteklosti večkrat poudarila, da v dobro svojega zasebnega življenja prihodnjih ljubezenskih razmerij ne bo delila z mediji, česar se tudi drži. Z Matejem se posvečata le drug drugemu, medijskim žarometom pa se kot par izogibata.

Vseeno ji je, kdo ju z Matejem opazuje, pomembno je le, da sta skupaj srečna.
Vseeno ji je, kdo ju z Matejem opazuje, pomembno je le, da sta skupaj srečna.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (57)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375