Zadovoljna.si
Ukradena gola fotografija?

Trači

V javnost pricurljale nove 'gole' fotografije?

Z.N.
07. 05. 2012 10.09
6

Ne, tokrat ne gre za ukradene fotografije, temveč za nov reklamni spot, v katerem nastopa izraelska manekenka Bar Rafaeli. Lepotica je že mnogokrat pozirala v spodnjem perilu, tokrat pa se je odločila za nov pristop in odvrgla prav vse cunjice.

Ena najbolj priznanih manekenk, 26-letna  Bar Rafaeli v videospotu v spodnjem perilu leži na postelji, čisti bazen, bere knjigo, ureja vrtiček, se kopa v kadi, nato pa pred ogledalo stopi popolnoma gola. Očitno se nekdanje dekle Leonarda DiCapria zaveda, da se dandanes 'prodaja' večinoma golota in za 'trendom' ni želela zaostajati.
Bar se sicer s poziranjem ukvarja že vse življenje. Prvič se je v nekem otroškem oglasu pojavila že pri osmih mesecih, zaslovela pa je že pri 15 letih. Manekenka, ki dobro ve, da je tudi njena mladost minljiva, je v enem izmed intervjujev pred časom povedala: "Mislim, da imam srečo, da lahko imam kariero, ki traja krajši čas. V teh letih se bom potrudila doseči čim več, potem pa se bom lahko posvetila vsem drugim stvarem. Med drugim bi se nekega dne rada vpisala na fakulteto. Rada bi študirala, rada bi se ukvarjala z dobrodelnimi dejavnostmi, rada bi imela družino in živela v enem kraju, ne pa neprestano potovala."


KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375